1PB Discount 30

LAUNCHING: Di lancarkan pada 22 APRIL 2023…

Brand New Masterclass: Belajar Bina Website Dan Buat Jualan RM2K – RM5K Sehari Dengan 1 Page Blueprint (ye betul, anda hanya perlu 1,1,1 dan 1)

Tengah cari cara buat lagi banyak sales? Kenapa tak “COPY” je strategi saya?

Anda hanya perlukan…

1 website. 1 produk. 1 platform. 1 iklan.

…untuk buat jualan RM100,000 pertama kurang 30 hari dari sekarang.

Bunyi bombastik too good to be true? Dah ramai dah yang buat!

Sekarang giliran anda pula!

Salam dan hi!

Nama saya Hazli Khalim dan dalam page ini saya akan tunjuk anda bagaimana dengan MASTERCLASS 1 PAGE BLUEPRINT anda boleh… 

  • Buat jualan dengan cepat dan full automation 
  • Dapat extra income untuk lifestyle dan family
  • Full time atau part time 
  • dan cipta aliran tunai positif dalam bisnes dengan sihat!

Bisnes tak perlu “complicated”…

Dia jadi complicated sebab terlalu banyak sangat input dan nasihat yang pelik-pelik kat luar sana.

Anda hanya perlu tahu THE RIGHT BLUEPRINT. THE RIGHT KNOWLEDGE. THE RIGHT EXECUTION.

Masterclass Ini Untuk Siapa?

  • Ejen & dropship yang tengah stuck bisnes tak jalan dah lama.
  • Anda yang nak cari side income, side hustle, tapi nak result cepat.
  • Suka automation, malas layan Whatsapp.
  • Introvert, malu shy shy persian cat buat content atau live.
  • Bisnes startup dan perlukan cashflow pantas.
  • One man show, belum ada team, tak pening kepala, tapi suka lifestyle bisnes.

Jangan Daftar Sekiranya Anda…

  • Founder dengan billboard banyak tepi highway gambar sendiri.
  • Dah pernah buat jualan sehari sejuta.
  • Ada 10 biji kereta dalam garaj rumah.
  • Parcel lebih 1000 sehari untuk di ship out.

Tak kisah apa sahaja anda jual, produk, barang fizikal, selagi customer boleh pegang dan lihat…

Bermaksud anda sekarang tengah buat bisnes e-commerce.

Dengan 1 Page Blueprint…

Anda hanya ambil order di website dan terus hantar ke rumah customer.

Perasaan dapat notification masuk setiap hari juga adalah 1 nikmat, seronok, dan girang. Semua ini berlaku secara pasif dan automation, tak perlu layan atau follow up untuk close sale. 

Anda hanya perlu bermula dengan modal RM30 sehari.

Boleh scale dan masih maintain average 8X-10X return on ad spend.

“The function of advertising is to sell and the most important word in the vocabulary of advertising is ‘test.'”

David Ogilvy (Father of Advertising)

“Advertising is salesmanship multiplied.”

Dan Kennedy (Undisputed Champion Direct Response Marketing)

Betul Ke Buat 1 Page Sahaja?

Ada 4 pages anda perlu buat.

  • Sale page
  • Add to cart page
  • Checkout page
  • Thank you page

99% FOCUS & EFFORT anda pada sale page.

Dekat situ conversion berlaku.

Orang beli atau tak beli.

Flop atau skyrocket.

Terbang macam helang atau ayam.

Sebab bila anda once anda dah setup…

Full Automation. Full Sistem. Bergerak Dengan Sendiri. Anda Hanya Perlu Monitor Notification Jualan Sambil Check Performance Ads.

INILAH BLUEPRINT YANG SAMA Saya Guna Untuk Hasilkan Jualan Lebih 30+ Jenis Produk Berbeza Guna Sale Page Ecom.

Best kan?

Anda hanya perlu ada produk untuk jual.

Tak kira produk sendiri atau sebagai ejen dan stokis…

Dalam masterclass terbaru ini saya akan tunjuk 3 fasa jualan iaitu…

  • Dapatkan jualan dengan cepat.
  • Maintain jualan secara konsisten.
  • Scale jualan ke angkasa lepas.

Ok jangan buang masa lagi. 

Apa Yang Anda Akan Belajar?

Berapa Harga?

Yuran untuk enroll ke masterclass ini sepatutnya lebih tinggi, value yang anda akan dapat adalah life changing…

Anda boleh dapat full access ke Masterlass 1 Page Blueprint dengan hanya RM149 RM169 sahaja!

Kadang-kadang orang cakap saya ni gila sebab investment untuk anda join sangat murah berbanding training kat luar sana. Percaya cakap saya, saya tak gila. Haha.

Saya hanya suka dan happy bila dapat bantu anda dan orang orang macam anda yang nak berjaya! Itu lah motivation saya! Semangat saya!

Jadi bila trainer-trainer lain caj harga mahal untuk belajar dekat offline workshop, saya offer input dan ilmu yang sama dengan harga jauh lebih rendah.

Bila Anda Akan Dapat Full Akses?

Selepas anda daftar, join Whatsapp group 1 Page Blueprint

Semua info modul ada dalam group.

Musim raya ni duit mesti dah banyak habis kan?

Gunakan 1 Page Blueprint, ikut sahaja strategi saya, habis raya pulun balik buat income!

Kenapa Anda Perlu Daftar Sekarang?

Saya akan naikkan harga sehingga full price RM197.

DAN…

100 orang yang terawal sahaja akan dapat semua BONUS ini.

BONUS 1: TIKTOK ADS ECOM

Teknikal setup untuk spend sekurang-sekurangnya RM300 sehari dan dapat ROAS minimum 4X di Tiktok. Ada beberapa rahsia yang saya akan share dalam bonus ni! Oh, anda wajib berada di Tiktok!

BONUS 2: WHATSAPP MARKETING

Walaupun ia bukan full automation, tapi saya akan tunjuk juga cara implement Whatsapp kerana ia merupakan medium no1 chat di Malaysia. Rugi kalau tak guna! Nak dapat 100 leads sehari pun boleh!

BONUS 3: PRODUK HOT SELLING

Masih tak ada produk? Confuse nak jual apa? Takut tak jadi? Ini khas untuk anda. Saya tunjuk dekat mana nak dapat idea produk yang boleh terbang ke angkasa lepas.

Siapa Saya?

Saya mula berniaga di internet semenjak 2010.

InsyaAllah mungkin saya tahu 1 2 rahsia.

Anda tak perlu tunggu 13 tahun untuk dapat result macam saya sekarang.

Semuanya saya kongsi dalam Masterclass 1 Page Blueprint.

Mesej Ini Penting Sebelum Anda Daftar

Anda betul serious nak bina bisnes ecom anda dengan 1 page website? Buat jualan RM3,000 – RM5,000 sehari? Kerja kat rumah ikut masa dan work balance anda?

Bermaksud…

Anda wajib faham: belajar dari orang yang dah buat semua ini adalah kunci kejayaan anda.

Tak semestinya belajar dari saya… tapi ia adalah syarat untuk anda berjaya. Itupun kalau anda spesis yang nak CEPAT & TAK NAK TUNGGU LAMA.

Biar saya tunjuk anda supaya anda tak perlu lagi rugi duit buat benda yang merapu tah pape, elak dari buat kesilapan yang boleh membazirkan masa, dan belajar buat bisnes Ecom 1 page website dengan betul dan untung, buat pertama kali…

Biar saya tunjuk anda, biar saya bantu anda, sayang masa anda…

Kata-Kata Akhir… (peluang terakhir untuk saya pujuk anda join)

Ada orang dia sibuk kerja cari duit… duit ada masa tak ada (tak ada life)

Ada orang dia tak sibuk pun… memang duit tak ada (confuse dan masih belum ada hala tuju)

Ada orang sibuk gila… tapi duit tetap tak ada (ini parah!)

Ada orang dia balance… masa ada lifestyle ada saving pun ada (ini yang kita nak)

LET’S GO!

Selepas anda daftar anda akan terus masuk ke dalam group Whatsapp 1 Page Blueprint.

FAQ

Disclaimer: Tolong jangan buat lawak. 1 Page Blueprint sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program “get rich quick”. RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.