Siapa Lagi Nak Belajar Bisnes Affiliate? Kerja Di Mana-Mana, Bila-Bila, Tapi Income Konsisten 5 Angka, Sambil Makan Kacang NginYang!

Jangan buat bisnes affiliate sekiranya anda tak suka kerja di rumah atau mana-mana tempat anda suka, sambil makan kacang ngan yin, sambil buat duit.


Tapi kalau anda suka time freedom, duit masuk setiap hari dengan "minimum effort" (disclaimer: anda perlu kerja keras pada fasa permulaan)...


Sekiranya anda rasa "IDEA" yang saya bentang kan ini bernas, masuk akal, dan boleh boleh di terima... teruskan baca sebab saya akan cuba pujuk anda untuk cuba bisnes affiliate...


Sebab bagi saya, tiada bisnes yang semudah, se-simple, dan cepat untuk buat duit melainkan bisnes affiliate...

Affiliate Marketing Tu Apa?

Affiliate marketing adalah strategi marketing untuk promote produk orang lain, servis orang lain, atau hantar pelawat ke website orang lain.


In return, setiap kali ada customer beli melalui *LINK AFFILIATE* anda, anda akan di reward untuk dapat komisyen. FYI, antara komisyen tertinggi anda boleh dapat adalah melalui affiliate marketing.

Advantage Affiliate Marketing

Senang Nak Setup.

  • Daftar sebagai affiliate (ada banyak affiliate program di Malaysia)

  • Pilih produk

  • Buat funnel

  • Copy and paste tracking code dan pixel

  • Hantar traffic guna ads

  • Tunggu dan lihat customer beli

Setiap kali customer beli, anda akan dapat komisyen.


Low Overhead.

  • Tak perlu ada inventory, simpan stock, beli dulu jual kemudian.

  • Tak perlu layan customer atau fokus customer service

  • Tak perlu fokus pada produk quality, shipping dan delivery

Semua itu vendor atau produk owner yang akan buat.


Kerja Bila Bila Masa, Dekat Mana Sahaja Anda Suka.


Anda hanya perlu dua benda, laptop atau computer dan internet access. Itu sahaja. Ada 2 benda, anda boleh buat 6 angka dengan affliate marketing, kerja di mana sahaja anda suka.


Passive Income


Bila semua dah setup dengan betul, dengan strategi yang tepat dan proven (sebab tu anda tengah baca ni kan?), anda akan buat income sambil makan kacang ngan yin.

Disadvantage Affiliate Marketing

Kerja Sendiri/Berseorangan


Kebanyakkan affiliate marketer mula bisnes dengan kerja sendiri atau berseorangan. ONE MAN ARMY. Macam rambo. Kalau anda rasa anda rambo, anda boleh berjaya dalam affiliate marketing. Cuma ingat untuk jangan keterlaluan. Spend masa dengan keluarga, kawan-kawan, balanca social life anda, pergi workout seminggu 3 kali.


Pilih Produk Yang Betul


Sebagai affiliate marketer, anda nak pilih produk yang proven boleh di jual dengan mudah. Bagi anda yang baru, pemilihan produk yang tepat boleh makan banyak masa. Lagi teruk, silap pilih produk akan banyak membazir masa anda.


Bukan Skim Cepat Kaya


Maaf. Anda tak boleh jadi kaya dengan affiliate marketing dalam masa 7 hari. Dalam Affliate Marterclass ini saya akan tunjuk anda taktik dan strategi untuk cepatkan proses anda buat jualan. Jangan buat kesilapan sebagai newbie. Lagi banyak silap anda dapat elak, lagi cepat anda berjaya. 


Dalam Affliate Masterclass, saya tunjuk cara cepat buat sales yang berkesan.


Sebelum kita pergi lebih jauh dalam Affiliate Masterclass, izinkan saya kenal diri saya siapa.

Siapa Hazli Khalim?

Suami dan ayah. Umur 34 tahun. Tak berapa kacak. Tak juga tak handsome. Mungkin sedang-sedang.


Pernah masuk 5 college dan universiti. Satu pun tak habis. Graduate SPM. Bukan doktor dan juga YB.

 

Berniaga di Internet semenjak tahun 2011 lagi. Suka melancong setiap tahun. Buat duit sambil mencari ilmu.


Bertanggungjawab sepenuhnya atas marketing campaign cap ayam atau jualan melimpah ruah seperti gugurnya hujan lebat.


I'm all about lifestyle business. Please don't follow me if you don't like freedom.

Apa Yang Anda Bakal Dapat Dalam Affiliate Masterclass?

Affiliate Masterclass adalah blueprint untuk mula bisnes affiliate anda dengan hanya laptop dan access internet. 


Anda akan belajar sistem, template dan method untuk buat jualan sebagai affiliate.


Ini termaksuk landing page, email marketing, facebook ads, dan semua tool dan software untuk pastikan anda ada competitive advantage!


Affiliate Masterclass adalah training bersiri selama 15 hari. Setiap hari anda akan dapat email dan video dari saya. Anda baca email, anda belajar dan anda buat.


Hari 1 Overview Bisnes Affiliate


Saya akan tunjuk anda flow dan big picture affiliate marketing supaya anda nampak jelas apa yang anda perlu buat, bila anda perlu buat, dan kenapa anda perlu buat.


Hari 2 Mindset Advertising & Affiliate Marketing


Nak buat duit besar dan banyak dalam affiliate marketing? Kunci dia dalam paid advertising. Saya akan buka mata anda kenapa anda perlu guna paid advertising.


Hari 3 Bagaimana Nak Pilih Produk & Market


Dalam affiliate marketing bukan semua produk bagus untuk anda promote. Silap promote, anda mungkin dapat untung sikit atau tak dapat langsung. Saya akan tunjuk anda tempat affiliate yang best untuk promote, trusted dan proven selling.


Hari 4 Setup Sistem Affiliate Marketing 


Bagaimana nak setup landing page, email auto responder, dan presell page dan lain lain untuk anda mula terima komisyen.


Hari 5 Copywriting One Page To Rule Them All


Saya akan ajar anda method copywriting 15 langkah untuk 1 page pre-sell yang proven boleh buat jualan


Hari 6 Video King


Saya akan ajar anda 1 jenis video yang mampu ubah orang asing kepada customer


Hari 7 Email Followup Sequence


Dalam training ini anda akan belajar email sequence dan followup untuk convert database anda jadi customer.


Hari 8 Messenger Marketing


Jangan lupa messenger marketing, masih ramai yang belum nampak power messenger marketing, tapi sini adalah salah satu lagi channel marketing untuk buat jualan


Hari 9 Tracking


Bagaimana nak setup tracking supaya anda tahu jualan anda datang dari mana! Lagi cepat anda dapat data lagi cepat anda boleh scale campaign anda


Hari 10 Launch Campaign Facebook Ads


Campaign apa nak guna. Berapa budget. Siapa nak target. Semuanya saya akan cover dalam modul ini.


Hari 11 Rahsia Retargeting 


Rahsia conversion tinggi, jualan banyak bukan datang berapa besar budget anda. Tapi dari retargeting. Saya akan tunjuk campaign retargeting untuk anda boost lagi jualan.


Hari 12 Funnel


Bagaimana nak guna funnel untuk supercharge lagi conversion anda


Hari 13 Scale


Sepatutnya dekat sini anda dah boleh buat minimum RM3000 sebulan dari affiliate marketing, saya akan tunjuk anda bagaimana nak scale ke RM10,000 sebulan dengan produk dan funnel yang sama


Hari 14 Automation


Bagaimana nak turbocharge lagi bisnes anda dengan automation, ini betul betul automation


Hari 15 Case Study


Nak saya tunjuk saya setup campaign affiliate depan mata anda? Tengok case study ini dan belajar.

Apa Yang Membezakan Affiliate "Buat Duit Kepuk" dan Affiliate "Cukup Makan"?

Lelaki sejati vs budak hingusan. Habis sahaja Affiliate Masterclass ini... anda akan tahu sebenar-benarnya apa yang anda PERLU buat untuk jadikan bisnes affiliate ini bisnes yang buat duit.


Buyers Data

Template Iklan

Presell Page

Funnel

Ads

Sekarang anda boleh belajar kesemua ini dengan harga mampu milik, mesra dan rakyat marhaen. Saya boleh caj kelas Affiliate Masterclass dengan harga RM3977, sebab itulah nilai sebenarnya yang anda akan dapat.


Tapi objektif saya adalah untuk sampaikan peluang bisnes affiliate ini kepada seramai orang yang mungkin. Dan saya tahu dengan krisis sekarang, ekonomi tak menentu, ramai orang tengah derita secara directly atau indirectly.


Harapan saya adalah, anda dapat ilmu ini, sampai ke hati sanubari anda, dan insyaAllah, mana tahu, ia jadi sumber rezeki anda dan keluarga.


Anda boleh dapatkan Affiliate Masterclass dengan harga RM150.


Bila anda daftar anda akan terus dapat access ke private email course Affiliate Masterclass.

Setiap hari anda akan dapat email selama 15 hari.


Dalam setiap email anda akan dapat content dan video training. Termasuk powerpoint dan bahan bahan marketing yang lain untuk anda guna.


Anda boleh belajar bila bila masa anda nak, dekat mana mana anda nak. Janji anda internet access.

Anda akan tahu tool dan software apa yang saya guna untuk buat bisnes affiliate.

FAQ

Ada refund ke?


Tak ada. Saya rasa dengan harga RM147 anda invest untuk buat income ribuan ringgit sebulan, ini adalah offer yang tak perlu fikir panjang. Melainkan anda jenis skeptikal dan perlukan lagi "racun dan hasutan lebih dasyat"... tengok testimoni student-student saya dan result mereka. InsyaAllah saya doakan anda terbuka hati.


Lepas daftar ke Affiliate Masterclass, ada lagi investment yang saya perlu buat?


Untuk permulaan anda perlukan hosting dan domain RM50. Manychat RM dan cost iklan sehari minimum RM30.

© 2020 hazlikhalim.com | Affiliate Masterclass | Hazli Advertising Sdn Bhd




Disclaimer: Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.