Facebook Ads Black File

Nak Saya Tunjuk Satu Per Satu Campaign Facebok Ads Saya Buat 6X – 20X ROI Secara Konsisten?

Ini result yang bakal saya WALKTHROUGH dengan anda. 

Saya akan kupas satu per satu sampai licin habis.

Disclaimer: Result ini bukan 100% tepat. 

Ads Manager kadang-kadang bagi result tak tepat. Tapi jangan risau, angka tak lari jauh. 

Bulan Jun 2020 RM15,483

Bulan July 2020 RM11,910

Bulan August 2020 RM21,041

Bulan September 2020 RM69,078

Bulan October 2020 RM46,052

Apa yang ada dalam

Facebook Ads Black File: 

  • Game Facebook Ads bukan sekadar teknikal, tapi mindset juga penting. Ubah mindset anda tentang advertising, anda boleh cetak duit setiap hari (saya akan tunjuk anda mindset advertiser 7 angka)
  • Anda akan tengok campaign Facebook Ads RM181,000 secara in depth, detail dan secara tersusun!
  • Saya akan pecahkan sehingga menjadi serpihan yang kecil, supaya anda nampak “CRYSTAL CLEAR” campaign Facebook Ads saya sendiri (apa saya buat, dan kenapa saya buat)
  • Saya akan kupas kan semua jenis campaign yang saya guna sekarang untuk buat 10X ROI secara konsisten (tak semua campaign boleh bagi ROI konsisten)
  • Saya akan bogel anda iklan iklan saya guna, cara susunan iklan, dan psikologi copywriting di setiap iklan yang saya guna (ini penting untuk conversion dan scale)
  • Anda akan tahu 1 targeting dan audience yang paling powerful untuk iklan tepat depan mata prospek (saya akan bagi anda full steps bagaimana nak buat audience ini)
  • 3 jenis KPI paling penting dalam Facebook Ads (abaikan yang lain!) Bila anda faham data, anda faham Facebook Ads. Saya akan tunjuk anda KPI yang saya baca setiap hari untuk buat decision yang tepat!

Dan banyak lagi!

Anggap je anda duduk sebelah saya. Saya bukak laptop, tunjuk ads manager saya, dan explain dekat anda E-V-E-R-Y-T-H-I-N-G!

A to Z. Tiada udang di sebalik batu.

Eh silap. Ada.

Biar saya explain…

Facebook Ads Black File bukan untuk di jual. Anda tidak boleh access Facebook Ads Black File di mana mana pun. In fact:

Saya hanya offer ini dekat subscriber saya sahaja!

Offer ini adalah LIMITED TIME OFFER untuk anda yang ENROLL SJL sehingga promosi tamat. Check email saya supaya anda tak terlepas!

Habis sahaja promosi, bye bye. Saya simpan je black file ni sorang-sorang untuk saya dan student saya.

Tapi kalau anda nak semua modul SJL1.0, SJL2.0, termasuk semua BONUS dan Facebook Ads Black File…

Enroll sekarang dan kita jumpa nanti.

© 2020 hazlikhalim.com | Sekolah Jualan Lebat | Hazli Advertising

Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program “get rich quick”. RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.