IM Sniper 2019

Dari AHA” Ke “PERGH BIAR BETUL”… Saya Akan Ajar Anda Taktik & Strategi Headshot 1000 Prospek Tepat Hingga Ke Lubang Cacing Supaya anda tidak perlu lagi bersusah payah menjual kepada happy customer.

Tak Puas Lagi? Nak Bukti Lagi?

Saya Boleh Teruskan Lagi Kalau Anda Nak…

Hampir semua testimoni yang saya dapat memang panjang, padat dan ikhlas… Ini baru comment di Facebook, belum lagi testimoni dari email, Whatsapp dan ada yang “SMS” untuk ucapkan terima kasih.

Tapi I.M. Sniper bukan tentang saya… I.M. Sniper adalah tentang anda dan bagaimana anda juga boleh dapat RESULT dengan cepat!

Salam dan hi.

Nama saya Hazli Khalim. Usahawan online. Tiada PhD. Tiada best selling book. Bukan speaker 5 bintang. Tak ada jet dan ferrari. Suka minum kopi sambil main game PS4 bila bosan.

Sekiranya anda suka berniaga online dan anda nak sales naik mencanak tak kira produk atau servis apa yang anda jual sekarang… Internet Marketing Sniper atau nama ala-ala hero… “I.M SNIPER”…

–> mungkin satu-satunya sekolah di Malaysia untuk train anda jadi “sharpshooter” menjual produk fizikal dan digital dengan begitu banyak gila!

Dapatkan video training lebih 22+ jam…  Anda akan belajar semua taktik dan strategi sedut lead, double prospek dan customer di mana saya sendiri guna sampai sekarang untuk buat jualan 2 buah syarikat lebih RM4.5 juta dan RM3.3 juta dalam masa 12 bulan.

Saya nak anda bayangkan.

Di saat semua orang putus asa dan tarik selimut… anda menuntut ilmu I.M Sniper secara online bila-bila masa anda nak. Semua video dalam HD!

Sebelum tengok video training… anda boleh bancuh kopi dan sapu kaya atas roti bakar (tak ada gangguan, tak ada bunyi bising, hanya bertemankan bunyi cengkerik dan embun pagi)… dan ramai lagi usahawan yang sama impian seperti anda.

Tapi Sebelum Itu, Saya Nak “TRANSPARENT” Dan Terus Terang Dengan Anda…

I.M. Sniper bukan untuk anda yang nak “duduk diam-diam dapat duit” atau anda yang suka janji palsu “tak buat apa-apa boleh terus jadi kaya”. 

Sekiranya anda setuju dengan cadangan saya, teruskan membaca kerana inilah teknik dan startegi baru menjual di Internet, tak kira berapa harga produk atau servis anda!

8 Langkah Mudah Ini Adalah “The Ultimate System” Untuk Anda Menjual Produk Fizikal Dan Digital 500% Lebih “EFFECTIVE”

Apa yang membezakan usahawan 5-6 angka sebulan adalah 8 langkah mudah ini:

Langkah 1: TRAFFIC (3 jam 22 minit)

Traffic adalah jantung bisnes anda. Tanpa traffic bisnes anda mati. 

⇢ Dalam modul ini saya akan ajar anda cara terpantas tarik 1000 pelawat pertama dengan pantas dan cost yang rendah.

⇢ Cara design campaign Facebook Ads dengan efektif (CTR tinggi dan CPC rendah)… anda tak perlu modal yang tinggi pun!

⇢ Cara tracking Facebook Ads supaya anda tak perlu lagi rugi dengan iklan anda dan yang penting anda boleh scale campaign anda secara besar-besaran.

⇢ Teknik tapau pesaing anda dengan “command & conquer” reach iklan kepada ratusan ribu prospek… pesaing anda semua guna cara kuno.

Langkah 2: LEADS (2 jam 31 minit)

Dah ada traffic? Bagaimana nak tukar traffic kepada leads?

⇢ Anda akan belajar blueprint sedut leads tanpa henti dari “3 penjuru” bisnes anda… (kunci kepada jantung bisnes)

⇢ Cara setup email auto responder, servis apa yang terbaik untuk bisnes anda dan bagaimana intergrate dengan blog anda.

⇢ Bribe atau lead magnet apa yang paling sesuai? (bukan ebook, sebab ebook dah terlalu banya dan orang dah muak)… silap langkah ni traffic anda akan benci anda dan tinggalkan anda.

⇢ Teknik 10X ganda lead yang lebih berkualiti dengan masukkan satu “quiz form” untuk subsciber anda isi… conversion anda akan boost gila-gila dengan 1 add-on ini sahaja!

⇢ Teknik “break-even” lead anda dengan 1 page khas selepas traffic anda subscribe… bayangkan anda bina leads dengan percuma!

Langkah 3: RELATIONSHIP & TRUST (2 jam 33 minit)

Semua orang tahu, prospek mesti suka, kenal dan percaya anda dulu baru mereka beli. Modul ini akan buat anda seperti artis dan rockstar.

⇢ Bagaimana nak establish rapport dengan teknik “hero positioning”… Ramai orang silap… Prospek bukan nak tengok anda jadi hero… Tapi bagaimana perjalanan anda jadi hero?

⇢ Penggunaan “value ladder” yang efektif, semakin hari semakin prospek suka dan percaya anda sehingga mereka keluarkan duit dan bayar anda (tak kisah produk apa pun yang anda jual).

⇢ Kenapa dengan hanya 1 video “tersembunyi” ini boleh jadikan prospek anda kepada follower tegar anda sampai mati.

Langkah 4: SET APPOINTMENT (2 jam 21 minit)

I.M. Sniper “perfect” untuk anda yang jual produk atau servis harga RM1000 ke atas. Dan kita semua tahu untuk jual produk harga premium, tiada cara lebih efektif tapi secara 1 to 1.

⇢ Teknik phone call prospek dengan berkesan. Rahsia 6 ayat meleleh untuk pujuk prospek anda jumpa anda walaupun mereka duduk 100KM jauh dari anda!

⇢ Kenapa dengan 1 video presentation ini… anda sebenarnya dah lock appointment dan prospek sendiri tak sabar nak berjumpa dengan anda.

⇢ Teknik main ping-pong dengan prospek walaupun prospek anda degil dan berlagak… teknik ini akan buat prospek anda tunduk.

⇢ Kenapa prospek anda akan “letak phone call” bila anda tanya soalan busuk ini… (kesilapan terbesar newbie)

Langkah 5: DEMONSTRATION OF POWER (52 minit)

Dah dapat jumpa prospek? Macam mana nak close pula?

⇢ Mindset Brian Tracy (salesman tegar) yang membuatkan prospek anda terpegun dan terpesona dengan setiap kata-kata manis.

⇢ Blueprint close prospek dari A ke Z… anda akan dapat real case study bagaimana saya close 8/10 prospek untuk jualan RM7000 ke atas setiap kali tanpa gagal!

⇢ Teknik “kungfu & silat” untuk membuka minda prospek anda beli dari anda walaupun prospek anda tak berduit (langkah ini kejam dan saya belum pernah berkongsi teknik ini dengan sesiapa pun kecuali group elite saya)

Langkah 6: CLOSE (2 jam 42 minit)

Anda dah buktikan pada prospek anda bahawa anda boleh bantu mereka dengan cepat? Sekarang masanya untuk prospek anda bayar cash atau credit cart!

⇢ “Straight line persuasion”… kenapa dengan 1 skill ini prospek anda dah close dari awal conversation lagi.

⇢ “Teknik bonus gempak”…. siapa tak suka bonus? Saya akan ajar anda bagaimana nak reka cipta bonus di mana prospek anda tak mungkin boleh reject!

⇢ “3 perkataan ajaib”… guna 3 perkataan ini… 8/10 prospek anda pasti close dan mereka happy kerana mereka beli dari anda!

Langkah 7: FOLLOWUP (59 minit)

Prospek beli… alhamdulillah. Anda sekarang lebih berduit dari semalam. Tapi apa tindakkan seterusnya bila prospek jadi customer? 

Atau apa anda nak buat bila prospek tak close?

⇢ Teknik 7 hari followup guna email… saya akan bagi anda template email untuk anda copy paste dalam bisnes anda dan convert sekurang-kurangnya 1/4 prospek jadi customer anda!

⇢ Dah jumpa tapi tak beli? Teknik “followup hantu” ini pasti buat prospek anda tak tidur malam dan mereka sendiri yang akan call anda balik untuk beli produk atau servis anda!

⇢ 2 personal followup iaitu “Whatsapp dan SMS”… masukkan prospek anda dalam 2 followup ini, mereka pasti meleleh air liur.

Langkah 8: RINSE & REPEAT (46 minit)

Dalam modul terakhir ini… saya akan ajar anda bagaimana saya scale big bisnes saya dan buat jutaan ringgit setahun.

⇢ Lead masuk? Sekarang tiba masanya untuk rancakkan permainan anda dan monopoli industri anda dengan sistem automation I.M Sniper.

⇢ Facebook ads? Dah! Sekarang saya akan ajar anda lagi 2 platform gergasi sedut traffic iaitu Google Adwords dan InstaAds!

⇢ Cara grow blog anda sampai 100,000 traffic dalam masa 6 bulan… bayangkang 100,000 orang datang ke kedai anda!

⇢ Rahsia “Get Big, Get Hungrier” ni saya charge lebih kurang RM4997… tapi untuk I.M. Sniper saya bagi anda percuma… ianya adalah rahsia bagaimana saya bina database 7000 facebook group members dan buat RM170,000 dalam masa 8 bulan!

Anda Bayangkan Tahun 2019 Nanti… Bukan Sekadar Duit Anda Bertambah…

Anda akan tahu selok belok membina “audience” yang setia mendengar dan membeli dari anda… dan mereka bangga dan happy kenal anda!

Anda akan belajar seni membina website secara “pro”… ianya tak la susah mana pun, just drag and drop!

Anda akan dapat lead dan prospek yang berterusan tanpa henti… oh ya bukan sekadar prospek tapi prospek yang “gila nak beli” produk dan servis anda!

Anda akan jadi “master” tarik traffic dengan pantas dan cost yang sangat rendah… sesiapa sahaja boleh mula tak kira berapa budget pun!

Anda akan faham seni “closing prospek” dan juga teknik menghancurkan emosi prospek supaya mereka menyerah diri tanpa was-was!

Anda boleh tapau semua pesaing anda dalam masa 3 bulan dengan I.M Sniper kerana “advantage” anda buat jualan 1 Malaysia dan globally!

dan banyak lagi…

I.M Sniper bukan untuk yang sekadar nak “touch and go” buat bisnes geli-geli bayar hutang… tapi I.M Sniper adalah complete 6 weeks training online course untuk anda faham teknik dan strategi buat jualan jutaan ringgit dengan Internet.

I.M Sniper bukan untuk anda yang sekadar nak belajar Facebook Ads… tapi habis sahaja 6 minggu anda akan jadi “pakar” tarik pelawat dengan 2 platform gergasi traffic iaitu social media dan Google!

I.M Sniper bukan untuk anda yang kedekut untuk labur ilmu… Sebab anda mesti sanggup labur duit untuk “paid advertising” dan mesti bersedia untuk tempur segala cabaran…

Sekarang Mungkin Anda Dah Nampak I.M. Sniper Adalah Complete Video Training Course Untuk Letupkan Bisnes Anda Dan Ini Langkah Yang Seterusnya…

Harga untuk masuk ke sekolah headshot prospek I.M. Sniper adalah RM497. One time of payment.

Anda juga di “back-up” sepenuhnya dengan “30 days money back guarantee” sekiranya anda tak berpuas hati dengan ilmu, teknik dan strategi yang anda akan belajar nanti.

Satu perkara lagi anda perlu ingat… 

I.M. Sniper…

⇢ Bukan ebook.

⇢ Bukan seminar.

⇢ Bukan missing chapter.

⇢ Bukan DVD hantar ke rumah.

⇢ I.M. Sniper adalah FULL CHAPTER.

Habis sahaja anda tengok semua modul… anda akan jadi sharpshooter tarik lead, prospek dan customer secara pasif 24/7. Bisnes anda akan sentiasa bergerak dan income semakin bertambah-tambah.

Bayangkan… Prospek datang berebut untuk beli produk anda… Apa yang akan berlaku dalam hidup anda dari segi “financial” bila anda boleh buat additional 500 unit jualan setiap bulan?

Kalau anda rasa anda nak belajar teknik yang mudah dan simple ini… Register sekarang.

Bila register anda akan terus dapat access ke semua modul lebih dari 22+ jam dan invitation ke private FB Group.

Get ready… Banyak saya dah belajar. Sekarang tiba masanya untuk anda pula buat jualan merecik-recik.

Klik butang kuning kat bawah dan register sekarang.

Sila gunakan training ini sebaik yang mungkin. Ramai yang dah berjaya.Disclaimer: Tolong jangan buat lawak. Training IMS sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program “get rich quick”. RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.