Ok-Ok.

Please jangan tipu diri sendiri.

Anda "Stuck" sebab anda tak ada sales kan?

Kan?

Kan?

Training latih tubi ini khas untuk anda yang...

Dah habis perah otak cari jalan buat sales... tapi perah punya perah sampai urat kepala timbul nak tercabut. Muka merah, asap keluar dari telinga.


Terbeliak mata dengan semua "bling-bling" cara naikkan sales tapi last-last habis kelas masih keliru, masih blurr.


Dah cuba macam-macam cara untuk naikkan jualan, naikkan brand, tapi makin hari makin ke laut, makin hari makin dalam sehinggar ke dasar dan tak timbul-timbul.


Lumpuh dengan kata-kata, nasihat dan advice dari pakar sifu internet yang semakin hari semakin ramai... tak tahu nak ikut mazhab yang mana satu.


Geram tengok orang lain post gula-gula kat FB, parcel bertimbun, sampai anda nak "like" post pun segan.


Tak kesah anda yang mana satu... 


Solusi masalah anda sekarang adalah...

 "anda perlukan jualan sekarang"


Jika setuju. Saya nak jemput anda baca page ni sampai habis.

Di landa virus. 0-1.

Pesaing ramai. 0-2.

Harga barang naik. 0-3.

Ekonomi tak stabil. 0-4.

Dropship lari. 0-5.


Saya nak tanya anda satu soalan.


Sampai bila asyik nak bolos? 


Nak tunggu berapa lama lagi untuk anda score? Dah-dah la tu. Raya pun dah nak dekat.


Now is the time!

Saya Dah Buat Semua Kerja Susah Untuk Anda.

Anda hanya perlu "COPY & ADJUST" 7 KEMPEN MARKETING ni dalam bisnes anda untuk buat sales sekarang.


Nak profit? Nak ramai customer beli produk? Nak brand dan bisnes anda lebih ramai orang kenal?


Dan anda nak buat sales sekarang?


Ini beberapa contoh team saya guna salah satu dari 7 kempen marketing yang bakal anda belajar.

4 bulan jualan hampir RM300K.

Sales RM31K first month.

Sebulan RM89K. Solopreneur.

Sehari RM6.5K.

First time run ads. First month RM9.7K.

Produk pertama bulan pertama. RM39K.

Satu-satunya latih tubi online training untuk anda belajar bina kempen marketing evergreen yang bertahan kukuh seperti Kersani.

"Hei! kersani mengalir lah dikau. Menjadi raksa Mengisi belikat punggungku. Agar aku bisa berdiri. Tegap dan segak bagaikan laksmana Melayu"


Kersani untuk pengetahuan anda adalah BESI yang kuat. Tidak akan hancur walaupun dengan peledak nuclear bomb TSAR.

Kita Akan Di Uji Lagi, Lagi dan Lagi. Apa Persediaan Anda?

Habis PKP ni jangan ingat bisnes jadi lagi SENANG.

Salah.

Bisnes akan jadi lebih SUSAH. Dan SUSAH kali ini lain maciam.

Tuan-tuan, puan, dato, YB dan pembaca yang saya kasihi...

Izinkan saya kenal diri saya. Nama saya Hazli Khalim.

Alhamdulillah ini tahun ke-12 saya berniaga di Internet.

Hampir 2 tahun saya tidak mengajar (fokus bisnes lain)...

Alhamdulillah Allah izin dan beri saya kekuatan untuk launch training latih tubi terbaru ini.

.
.
.

Saya nak bisik kat telinga anda... (shhhh rahsia)

Perasan tak...

Jika anda bijak menggunakan mata dan akal fikiran... 

Walaupun ramai yang di uji dengan kesusahan, kepayahan, rentangan, tentangan, dugaan, air mata...

Ada segelintir usahawan yang terus maju.

Apa rahsia mereka?

Mereka semua ada satu persamaan iaitu:- sistem jualan yang kerja keras dalam bisnes tanpa penat, tanpa tidur, tanpa henti.

Ye benar.

Jualan adalah oksigen dan nafas sesebuah bisnes. 

Lagi lagi untuk bisnes baru dan anda yang baru nak mula berniaga.

Tanpa jualan, maka tiada la oksigen dan bisnes akan lumpuh.

Senang cerita mati.

Inilah sebabnya saya fokus training latih tubi ini untuk anda "buat jualan sekarang"!

Ramuan dan recipe saya sendiri.

Proven. Battle tested. Evergreen.

Dari akar umbi.

7 Kempen Marketing Untuk Buat Jualan Sekarang.


Selagi namanya produk atau servis...

Tak kira dalam apa sahaja kategori (digital, fizikal, makanan, insurance, networking, gadget, kesihatan, kecantikan...)

Atau apa jua tahap anda berada sekarang (kuli, beginner, pro, maulana)

Gunakan latih tubi ini untuk buat jualan sekarang.

Saya compile dan susun semua method, strategi, taktik, gameplan, hala tuju yang saya sendiri guna untuk buat sales dalam bisnes sendiri.

Saya pecah kan dan susun semula supaya anda nampak jelas.

Apa yang anda perlu buat, kenapa dan bila anda perlu buat.

Mudah faham. Di reka khas untuk anda belajar dan terus bertindak.

Video praktikal straight forward. Senang hadam. Latest dan up to date version 2022.

Deploy dalam bisnes anda bila-bila masa atau upgrade dan ubah suai kempen sedia ada untuk lebih profit.

7 Kempen Marketing Ini Bukan...

  • Harini belajar, lepas 30 hari baru nampak result. 
    No.no no. Saya design latih tubi ini untuk anda belajar dan buat dengan pantas. Saya yakin kalau anda deploy dalam bisnes anda, hari ni juga boleh dapat jualan. Saya tak namakan "GET SALES NOW" kalau saya sendiri tak confident.
  • Bulan ni hit RM100k, bulan depan belum tentu. 
    7 kempen ini di tuju kan khas untuk anda yang nak bina brand long term dan buat jualan secara konsisten. Sebab itu saya akan tunjuk anda bukan sekadar buat jualan sekarang... tapi bina brand dan follower.
  • Anda yang ingin cari ilmu alam bunian dari mahaguru alam bunian. 
    Tiada ilmu ghaib yang saya ajar, hanya basic, teknikal, ROI, dan yang paling penting... Proven.

Dengan penuh rasa syukur dan rendah hati...

Memperkenalkan

Hasil karya dan kerja keras saya sepanjang 12 tahun berniaga sekarang berada di depan mata anda.

Apa yang anda akan belajar dalam Kersani?

Modul 1 D.S.P Method


Direct Sales Page. Ini tak ada gebang, tak ada cerita kari, bukan belajar teori, dan yang paling bukan adalah... bukan tunggu tahun depan nak buat 6 angka. Modul ini saya akan tunjuk anda cara TERPALING SIMPLE untuk anda buat jualan minimum RM100,000 sebulan dengan hanya 1 website.

Modul 2 Hybrid Ads


Modul ni sedap. Kenapa sedap? Sebab anda akan belajar cara kumpul database email dan messenger dengan hanya "1 klik". Apa nak buat lepas tu? Followup la sampai beli! Saya akan tunjuk anda cara bina kempen hybrid method dengan cost rendah, ROI tinggi!

Modul 3 Viral Strategy


Dalam modul ni anda akan faham konsep keluarkan iklan yang boleh pergi viral, ramai orang comment dan share. Dalam masa yang sama kumpul database dan buat sales. 2 in 1.

Modul 4 Whatsapp Marketing


Ini straight forward. Senang dan mudah. Run iklan, bawak prospek ke Whatsapp, lepas tu close. Tapi jangan ingat senang dan mudah tak boleh hasilkan jualan lazat enak berkrim. Sebab senang ni la yang ramai orang terlepas pandang kononnya teknik leceh sebab nak layan prospek. Ada cara yang lebih mudah! Saya akan bongkarkan cara jerung buat Whataspp marketing!

Modul 5 Squeeze Page


Internet marketing 101. Method ini antara paling popular dan menjadi pujaan ramai di Malaysia mahupun setiap pelosok dunia. Anda buat iklan, hantar ke 1 page khas untuk kumpul database, bagi value, followup, close. Semua dapat. Sales dapat. Subscriber dapat. Asset pun dapat.

Modul 6 Branding Campaign


Kempen ni sangat efektif untuk bina brand sambil buat sales. Saya guna method ini untuk retargeting prospek dengan content dan value. Kalau anda nak bina trust, kredibiliti dan nama baik dengan cepat dan murah, ini la method yang saya guna bertahun lama.

Modul 7 Facebook Group


Ini lagi satu method yang ramai lagi usahawan Malaysia terlepas pandang. Tak. Bukan join FB group sampah lepas tu spam iklan anda dalam tu. No-no-no. Itu cara orang tak berakal. Dalam Kersani saya akan tunjuk anda bina "Facebook Group" yang berkualiti. Ini sangat powerful jika anda recruit affiliate, dropship, ejen dan downline!

Apa Yang Ramai Cakap Dengan Online Training Saya Sebelum Ni?

"Saya berjaya kumpul customer sebanyak 1220, sebelum ni 150 je.  Kenaikkan tahap berganda-ganda! Sebulan RM40k!"


~Fakhri

"Lepas apply ilmu SJL, ini lah hasilnya... total jualan RM52,030.00 sebulan! Saya dah beli banyak panduan tapi tak ada yang selengkap ini"


~Emynur Shafekh

"Dia tahu apa yang dia buat. Dia tahu apa yang dia ajar."


~Tawfiq Rahmat

"Selepas saya join kelas Hazli Khalim, saya berjaya buat 6 figure dalam masa setahun!"


~Zalie

"Sekarang income naik dari 5K ke 15K dalam masa sebulan!"


~Syazwan

"Baru implement 30%-40% sekarang jualan dah RM7000 tak sampai 2 minggu!"


~Wazi


"Kami berjaya mencapai sales sebanyak RM947,074.30"


~Amar Musleh


"Client saya kontraktor rumah dalam 27 hari dapat close 13 sales (1 sales nilai RM200,000!)"


~Haziq Azhari

"Dapat gambar yang sangat jelas dan banyak membantu bisnes sumbangan NGO saya!"


~Johan Muhammad

"Belum pernah saya dengar teknik marketing sebegini punya dasyat!"


~Saiful Hakim

Cukup. Jangan Buang Masa Lagi. Daftar Sekarang.

Hazli Khalim

Trainer Kersani
2022

Siapa Hazli Khalim?

Suami dan ayah. Umur 37 tahun. Tak berapa kacak. Tak juga tak handsome. Mungkin sedang-sedang.


Pernah masuk 5 college dan universiti. Satu pun tak habis. Graduate SPM. Bukan doktor dan juga YB. 


Berniaga di Internet semenjak tahun 2011 lagi. Suka melancong setiap tahun. Buat duit sambil mencari ilmu.


Bertanggungjawab sepenuhnya atas marketing campaign cap ayam atau jualan melimpah ruah seperti gugurnya hujan lebat.


Banyak menghabiskan masa bersama keluarga. Please don't follow me if you don't like freedom.

Langkah Seterusnya?

Tapi sila beri PERHATIAN.

Harga untuk anda belajar 7 kempen marketing Kersani adalah harga dan jiwa rakyat marhaein dengan penuh kasih sayang. 

Jadi ada 3 sebab kenapa anda perlu daftar sekarang:

PERTAMA: Saya nak tanya anda, kalau anda invest RM169 untuk belajar 7 kempen marketing proven buat jualan sekarang, dan setiap kempen anda buat balik pulangan sekurangnya 100X.

RM169 X 100 X 7 = RM118,300.

Jadi berapa sebenarnya nilai RM169?

KEDUA: Pesaing anda juga sedang baca page ni. Ramai dah yang daftar. Mereka ada Kersani. Anda masih menunggu...

KETIGA: Harga sebelum ni RM149. Sekarang RM169. Jangan tunggu lagi harga naik baru nak buat pilihan...

Tuan-tuan, puan, dato dan YB semua...

Soalan yang anda perlu tanya adalah... Sejauh mana anda sanggup untuk belajar dan bertindak?

Semua video training latih tubi dah di sediakan untuk anda tengok bila bila masa.


Maka dengan itu, berakhir la hujah-hujah dan kata-kata saya untuk cuba pujuk anda daftar dan belajar. Get Sales Now.


InsyaAllah kita jumpa nanti.

Beliau sudah dedahkan RAHSIA besar pembinaan rangka marketing yang cukup awesome! Sangat detail dan sangat membantu! Dia ajar teknik FB Ads sampai ke tahap advance! Cair habis... macam dapat harta karun!

Mohd Safrul


Crystal clear bagaimana untuk placing premium product kepada target audience di social media!

Aqilah Mahdi

Class Hazli Khalim adalah paling SUPERB & MANTAP dengan yuran yang berbaloi. Tiada sebarang HIDDEN. Banyak ilmu-ilmu baru dan advance retargeting dan tanam pixel! Surely korang tak menyesal & sangat-sangat puas hati! 

Faris Fazilan

Ianya full dari A-Z. Bermula dari bagaimana nak dapatkan traffic, mencari dan membina leads, membina hubungan dan kepercayaan customer hingga ke close dea! Ayat paling mudah... complete internet marketing course!

Isyran Zamri

Saya dah build website saya sendiri! Bayangkan seorang newbie yang hanya tahu update post di Facebook seperti saya ni, sekelip mata dah boleh ada website dan terus jalankan online marketing ni. From ZERO to HERO!

Asyiqin

Saya rasa cikgu boleh jual kelas ni ribu-ribu sorang sebab knowledge dia memang superb! Saya belum lagi jadi superstar dalam market, tapi customer dah mula mengenali saya!

Khairul Hakimin

Letupkan jualan dari zero to hero. Sebelum ni nak dapat banyak klik cost sangat tinggi tapi teknik ini sangat membantu. Cost pun jimat, kerja lebih mudah bila traffic masuk berdesup-desup. Lengkap untuk newbie macam saya. Just follow dan take action.

Hafiz Ahmad

Terus terang saya belum jumpa mana-mana lagi sifu seperti Hazli Khalim yang begitu terperinci memberikan ilmu SENI PERANG BISNES ONLINE secara jarak jauh yang begitu jelas seolah-olah dia ada di hadapan kita!

Azlina Suleiman

When I first join the group, I was hoping to gain some basic knowledge on facebook marketing, before I really invest in FB ads in my business. But when I met Bro Hazli Khalim, he is what i call "Game Changer!"

James Wong

Alhamdulillah setakat ni konsisten buat RM10K-RM17K sebulan.

Ahmad Zalie

Dari kumpul database, prospek bagi perhatian, marketing automation, jualan pasif, banyak gila yang saya belajar! Sekarang alhamdulillah saya bantu wife saya dapat appointment setiap hari FULL!


Saiful Hakim

Saya dah belajar dengan Hazli Khalim ni dah lama. Memang macam-macam saya belajar. Dari buat marketing. Sales. Sekarang best dapat follow dia pergi holiday oversea sama-sama!

Leeza Alias

Soalan?

Apa yang saya akan dapat?

Perlu ke saya bayar apa-apa lagi lepas ni?

Macam susah je, boleh ke saya berjaya?

Apa beza training ini dengan yang lain?

Kersani ni sesuai ke untuk bisnes saya?

Ada refund ke?

Disclaimer: Tolong jangan buat lawak. Kersani sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. 


This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.