93% Orang Yang Hadir Ke Marketing Training, Seminar & Workshop --> End Up Tak Buat 1 Pun Tindakan! Why?


Buat dulu 4 benda basic ini & tengok bisnes anda take off macam kilat!

Dalam video ni saya explain satu per satu... dengan tujuan anda boleh mula hari ini dengan goal baru, semangat baru dan mission baru!

93% tak buat 1 pun tindakan sebab:

--> Confuse tak tahu nak mula apa dan fokus yang mana satu


--> Terlalu banyak sangat input sampai hard disk dah overload dan slow


--> Bila confuse dan overwhelming, ramai orang akan melengahkan masa sebab lebih senang


--> Campur ke semua di atas maka 1 tindakkan pun tak buat sampai dah nak masuk 2020


Ini apa yang anda perlu buat step by step:

1. Bina brand guna social media
2. Kumpul database & audience
3. Buat marketing automation
4. Advertising


Nak belajar semua ni lebih dalam, padat dan mampat? Daftar SJL.

© 2020 hazlikhalim.com | Sekolah Jualan Lebat




Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.