Tengok video ini sampai habis. Saya verified ✅ dan sangat recommend course ini.
Saya bagi ⭐⭐⭐⭐⭐

Peluang keemasan buat income USD (Shopify + Dropship + Worldwide)

Dapatkan 3 BONUS MAUT ini bila anda daftar Rahsia Shopify guna link di bawah:


BONUS #1 - Proven Selling Product Research (56 minit)


TEST

Percaya atau tak... antara sebab utama kenapa ramai orang tak start bisnes dropship shopify ini sebab tak confident produk apa nak jual?


Ada ke mat salleh nak beli produk ni?
Dah buat website penat-penat last-last sales tak ada (serious boleh moral down kalau baru dalam bisnes!)


Saya akan ajar anda bagaimana saya sendiri buat "product research" dan tak perlu lagi "GUESS WORK!"


1. Teknik dia simple. Guna satu sofware rahsia (ramai jutawan ecom guna software ni).

2. Check produk apa tengah hot selling.

3. Skodeng website yang tengah jual produk hot selling tu.

4. Skodeng iklan apa yang dia tengah run.

5. BOOM! Anda anda winning produk yang mat salleh tengah run iklan dan buat sales setiap hari!

6. Anda hanya perlu copy paste!


Bunyi macam simple kan?


Ye bisnes ni memang simple bila anda tahu step by step. 70-80% success anda bergantung pada produk. First step... selesaikan masalah "nak pilih produk apa dulu"


BONUS #2 - Outsourcing Secret (44 minit)


Nak tak kalau saya tunjuk anda lubuk dekat mana nak outsource buat website shopify dengan harga MURAH?

Kenapa?

Kerja anda adalah marketer. Terus terang saya bagi tahu anda...

80% effort yang anda perlu letak sebenarnya dekat product research.
Lagi 20% advertising.

Kalau anda boleh outsource shopify store anda, anda boleh test lagi banyak produk! Orang lain test 1 produk 1 minggu. Anda boleh test 10 produk 1 minggu!


Mana lagi cepat buat duit? Of course yang 10... lagi banyak anda test, lagi cepat anda belajar bisnes dropship ni.

Bonus #3 - Facebook Ads E-Commerce (1 jam 12 minit)


Yang ini sebenarnya tuan Herman dah cover habis dalam RahsiaShopify. Seriously.

Follow je insyaAllah boleh buat sales.

Tapi saya nak go a bit further. Saya akan share dengan anda bagaimana saya guna Facebook Ads untuk promote ecom.

Yes. Anda akan dapat ilmu ecom Facebook Ads dari tuan Herman dan saya. TWO in ONE.


Klik link di bawah untuk daftar!


P/S: Bila dah daftar make sure email saya support@hazlikhalim.com dengan tajuk "BONUS RAHSIA SHOPIFY" dan purchase ID anda.

© 2020 hazlikhalim.com | Sekolah Jualan Lebat




Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.