Tak Payah Jadi Sastrawan Shakespeare Pun Boleh Buat Ayat Jualan Menggoda! Dengan teknik mudah ni, copwyriting anda boleh jadi macam lirik lagu yang melekat kat otak sampai orang nyanyi-nyanyi!

Penat Tenung Skrin Kosong? "Senjata Rahsia" Ini Mampu Siapkan Sales Page Anda Dengan "KUASA GENIUS" 100 Orang Copywriter Tersohor (Tanpa Overdos Kafein)

Surat jualan anda macam takde jiwa? Tak bermaya? Kusam dan berbau hapak? Orang masuk confirm lari? A.I. ni boleh bagi nyawa baru, copy-paste je, terus jadi gempak.

Pernah tak complain macam ni?

  • Ayat iklan saya macam biskut tawar, tawar sangat sampai pelanggan pun tak lalu nak rasa. Saya nak hasilkan ayat yang buat orang terliur, rasa nak cuba sekarang juga!”
  • “Saya dah usaha keras nak bagi landing page saya jadi macam magnet, tarik pelanggan ramai-ramai, tapi masih tak menjadi. Macam mana nak hasilkan ayat yang power sampai orang sanggup beratur panjang?”
  • “Saya rasa macam ‘ahli silap mata’ yang gagal, tak pandai nak pujuk orang dengan ayat. Ada tak jalan pintas untuk hasilkan ayat jualan yang buat orang terpengaruh?”
  • “Saya nak pelanggan rasa macam saya ni kawan baik mereka, faham isi hati mereka. Tapi macam mana nak luahkan semua tu dalam ayat jualan? Rasa macam saya cakap dengan dinding je sekarang.
Anda harus ingat… surat jualan (sales page) adalah tunjang pemasaran digital.
 
Sebab tu ada seorang lagenda copywriter Gary Halbert pernah cakap:
 
“You are only one good sales letter away from true wealth.”
 

Segalanya bermula dengan surat jualan.

Satu surat jualan 3P (power, padu, perkasa) boleh buat duit beribu, malah ratus ribu hingga berjuta ringgit untuk bisnes anda.

Bayangkan, dalam masa beberapa jam je dari sekarang, anda tak perlu lagi pening kepala termenung depan kertas kosong… sebaliknya, anda dah boleh tengok surat jualan anda menggunakan A.I untuk menulis dengan lebih pantas, lebih pintar, lebih bijak dari “BRAINPOWER” 100 top copywriter dunia bergabung.

Saya sendiri pun berani cakap “zaman kegemilangan copywriting kini di ambang kejatuhan dan akan digantikan sepenuhnya dengan AI.” – sekiranya anda tahu cara yang betul.

Macam mana tu?

Jom sini saya kongsikan strategi rahsia yang saya dah asah dan polish selama 9 bulan.

Maka benarnya apa yang mereka cakap…

Teknik ni memang lain macam, sampai mahaguru copywriting pun ternganga.

Strategi ni memang jauh beza, memang betul-betul lain dari yang lain.

Ramai yang dah cuba sendiri sampai terlopong tengok hasilnya!

Yang paling best… anda tak perlu jadi copywriter pro pun nak buat buat Sales Page 3P.

Tulis je beberapa patah perkataan, lepas tu…

Gemini yang dah “dimodifikasi” ni akan siapkan semuanya untuk anda!

Saya sendiri dah mula guna cara ni beberapa bulan lepas.

Sejak tu, bisnes memang meletop-letop!

Sales? Macam nak pecah rekod!

Bukan sebab saya hebat, atau claim diri sendiri copywriter guru tersohor, malah, saya hanya pandai copy, paste, edit… THAT’S IT!

Semua ni berkat strategi Sales Page 3P. Dengan strategi ni, saya boleh hasilkan sales page yang tarik pelanggan berduyun-duyun…

…tanpa perlu pening kepala start dari kosong lagi!

Ok, kot-kot lah anda tak kenal saya lagi…

Saya dah lama berkecimpung dalam dunia copywriting, marketing dan advertising…

Boleh kata dari zaman forum dan myspace lagi saya dah terjebak dalam dunia online…

Saya pernah keluarkan beberapa online course blockbuster, train ribuan usahawan, ribuan in house sales team, dan sehingga sekarang saya masih aktif.

Kemudian muncul la AI.

Sekarang, industri ini dah bernilai berbilion. Trillion lagi beberapa tahun.

Dan sini saya berani cakap…

AI telah ubah landskap copywriting dan advertising kepada generasi dan era baru.

…TEAM saya sekarang dah buat jualan ratusan ribu, income puluh ribu, dari AI dan tools yang hasilkan sales copy yang power, padu dan perkasa.

Ramai mengaku expert, tapi tak ramai yang tunjuk bukti.

Zaman sekarang, banyak sangat auta dekat online ni.

Dan saya sangat faham.

Anda mungkin ada complain:

  • “Saya pernah tengok copywriting yang dihasilkan oleh A.I macam robot, hambar sangat, buat saya mengantuk.”
  • “Saya takut hilang suara dan personaliti jenama saya yang unik.”
  • “Betul ke benda A.I ni bukan trend sementara je? Saya tak nak buang masa dengan benda yang tak kekal lama.”

    Ok relax, tenang, tarik nafas panjang panjang…

Artficial Intelligence memang berbeza dari apa yang korang semua pernah jumpa sebelum ni.

Saya dah jumpa cara nak jimatkan duit anda, tak perlu upah copywriter mahal lagi, tak perlu nak subscribe monthly 3rd party AI tool, tak perlu nak hire agency dan tak perlu lagi tenung dan tunggu sehingga berdengung baru nak siap sales page!

Perasaan terseksa termenung depan skrin kosong…

…dengan kursor yang berkelip-kelip macam ada dendam kesumat.

Sudah tiba masanya untuk raup untung melambak-lambak macam hasil laut nelayan!

Cara ni memang power! Sales dan profit naik mencanak-canak, lagi laju dari apa-apa teknik yang saya pernah ajar sebelum ni.

Paling best, anda boleh siapkan satu sales page panjang lebar dalam masa tak sampai sejam…

Baca balik tu: tak sampai sejam! Kalau noob sekalipun baru nak belajar A.I… 2 jam boleh kawtim.

Ini bukan AI biasa-biasa punya…

Ni hasil kerja yang sempoi dan meyakinkan… bukan ayat “AI copy” yang dah basi macam robot tah pape tu.

Kenapa?

Sebab saya dah jumpa satu “jalan pintas” atau “HACK” yang ramai tak tahu…

Saya panggil teknik ni “TEKNIK PENGGODAM AI”.

Kejap lagi saya cerita lebih lanjut apa dia…

Cuba bayangkan, anda tengah duduk kat meja, nak tulis sales page…

…tapi, kali ni anda boleh siapkan sales page tu dalam masa yang lebih singkat dari masak nasi.

Anda tak perlu pening kepala fikir nak tulis apa atau nak present offer anda macam mana.

Sebabnya, anda dah tahu cara nak guna teknik PERSUASIVE (beli jiwa) yang copywriter-copywriter power semua guna…

…dan anda boleh suruh Gemini ikut formula sales letter yang dah terbukti berkesan.

Semua benda yang susah-susah, Gemini boleh buat.

Yang lagi best, suara dan personaliti anda tetap akan bersinar dalam sales page tu!

Setiap perkataan yang Gemini hasilkan memang kena tepat dengan target buyer anda.

Maksudnya, orang-orang yang memang bersedia nak beli produk anda SEKARANG JUGA…

Diorang ni macam buah-buahan yang senang sangat nak petik (low hanging fruit), yang boleh bagi anda instant cash.

Bila sales letter anda fokus pada diorang…memang sales dan profit anda akan melonjak naik mendadak!

Itulah power teknik Penggodam A.I.

Jadi, kita akan ambil mana-mana sales page yang anda dah ada…atau sales page baru yang anda nak buat…

…dan kita akan guna Penggodam AI ni, bukan sekadar “prompts” biasa untuk Gemini.

Hasilnya?

Cuba teka….

Haaa…anda tengah tengok hasilnya sekarang ni!

Sales page ni ditulis guna Gemini, tak sampai sejam pun. Saya cuma tambah sikit sentuhan ajaib dalam 10 minit camtu.

Tu je!

Dari kertas kosong terus jadi sales page yang power, padu dan perkasa.

90% dari copy ni Gemini yang tulis, saya cuma guna teknik Penggodam AI, copy-paste je. Senang kan?

Macam mana cara dia berfungsi?

Teknik Penggodam AI ni macam “godam” Gemini, paksa dia tulis benda yang luar dari “ilmu” dia.

Gemini ni dah baca semua benda kat internet…

…tapi dia tak faham konsep “tak logik” sebab dia sebenarnya enjin ramalan yang logik.

Masalahnya, ayat copywriting power ni kebanyakannya memang tak logik.

Copywriter memang sengaja selalu langgar peraturan logik!

Sebab tu ayat copywriting jadi menarik, catchy, dan seronok bila baca.

Teknik Penggodman AI paksa Gemini ikut corak “tak logik” ni…hasilnya, sales page untuk apa-apa offer pun boleh siap dalam masa beberapa minit je…

Mudah je nak buat, copy-paste je!

Tapi power dia memang lain macam…

Teknik Penggodam A.I. saya ni akan “train” Gemini sambil anda guna dia.

Jadi, anda cuma perlu polish sikit-sikit ayat tu ikut citarasa anda…siap!

Tak sampai 60 minit, sales page dah siap: dari hooks, lead, sampailah ke headline.

Teknik ni memang menjadi tak kira saiz bisnes anda sekarang…baru nak mula, kecil-kecilan, sederhana, atau dah besar…dan tak kira apa pun yang anda jual.

Nanti saya cerita lebih detail lepas saya kongsi apa kata orang lain tentang training terbaru saya…

Taip 4-5 perkataan…siap!

Boom! Gemini terus siapkan “Buyer’s Roadmap” anda.

Roadmap ni macam peta harta karun yang tunjuk jalan terus ke arah pembeli idaman anda…yang mudah nak closing tu.

Fokus kat situ je, memang sales meletop tak hengat!

Dah dapat Buyer’s Roadmap, kita teruskan dengan hasilkan bahagian-bahagian surat jualan anda.

Buat satu bahagian je satu masa. Gemini memang suka macam tu.

Jangan paksa dia tulis surat jualan 5,000 patah perkataan sekaligus guna prompt panjang berjela macam novel Harry Potter.

Pecah-pecahkan dia.

Gemini lagi bijak bila kerja sikit-sikit…dan dengan teknik Keseimbangan AI ni akan bagi anda kelebihan untuk guna semua ni dan hasilkan apa yang saya panggil “sectional sales letters”.

Lepas tu, anda cantumkan semua bahagian ni macam puzzle budak-budak – susunannya dah siap sedia untuk anda ikut je sistem saya dah susun..

Copy. Paste. Edit sikit-sikit. SIAP!

Senang kan?

Itu je caranya.

Anda boleh hasilkan sales page panjang lebar (sampai 5,000 patah perkataan)…sales page ringkas (antara 1,000 dan 3,000 patah perkataan)…malah ayat closing power untuk offer mahal pun boleh!

Dah nampak belum betapa mudahnya benda ni?

Dengan beberapa trick copywriting yang anda boleh belajar dalam sehari sambil guna tool AI ni, anda boleh hasilkan ayat yang lagi laku keras berbanding apa yang anda buat sekarang…memang confirm punya!

Tak payah pening kepala nak cari dan bayar copywriter mahal, tak payah susah-susah buat sendiri pun.

Dan tak payah risau bunyi macam robot!

Anda boleh hasilkan sales page baru atau improve yang lama bila-bila masa kau nak: setiap bulan, dua kali sebulan, setiap suku tahun…ikut suka kau lah nak tarik lebih banyak duit dan tingkatkan sales!

Sekarang kau faham kenapa aku kata ini strategi paling power yang pernah aku ajar untuk hasilkan sales page.

Sebab tu lah Pre-Prompting ni jadi asas kepada sesuatu yang sangat baru dan awesome…

ChatLetters… Hasilkan Sales Page Berkualiti Tinggi Yang Boleh Convert Pelanggan Macam Air Terjun Dari ChatGPT Dalam Masa Kurang Satu Jam!

Aku dah design ChatLetters ni hasil dari 15 tahun pengalaman copywriting dan beratus-ratus split test…semua ni untuk dapatkan formula magis bagi ayat-ayat pujukan yang buat pembaca kau tak senang duduk selagi tak beli…

…dan aku juga dah spend masa 2 tahun lebih, duk “bermesra” dengan tools AI macam Anthropic dan ChatGPT.

Jadi, ni bukan auta-auta je…

Sekali lagi aku ulang: kau tengah baca sendiri hasilnya sekarang ni.

Ni copywriting yang memang POWER, yang buat orang RAMAI-RAMAI BELI.

Dan untuk pengetahuan kau: aku edit copy ni macam aku edit hasil kerja aku sendiri…tapi, ambik masa 20 minit je…sebab copy yang keluar dari ChatGPT tu MEMANG MANTAP habis bila kau guna Pre-Prompting.

Ni yang korang dapat dalam ChatLetters…

Pertama sekali, korang akan dapat video training 4 bahagian aku yang memang terbukti berkesan, dipanggil “The Buyer’s Roadmap”…yang akan dedahkan…

LEBIH POWER LAGI, kalau korang order sebelum waktu tamat, korang akan dapat AI Ads Training dari John Mulry PERCUMA!

“Betul ke cuma RM469 untuk buat sales letter banyak mana pun aku nak?”

Yes, betul…tapi untuk beberapa hari je ni.

Nilai sebenar sistem ni memang cecah puluh ribu ringgit, kalau tengok hasil yang korang baca sendiri kat page ni.

Tapi, untuk masa terhad ni, korang boleh dapat training ChatLetters lengkap…

…termasuk semua resources copy/paste, contoh-contoh, dan training bonus “Rahsia AI” aku…

semua ni cuma RM469 je.

“Eh, kenapa murah sangat ni?”

“Sepatutnya ChatLetters ni harga RM1000 lebih kan?”

Senang je jawapannya:

Aku nak buktikan kat korang yang cara aku guna AI dan copywriting ni memang jauh beza dan lagi power dari apa yang korang pernah tengok sebelum ni.

Kalau aku berjaya buktikan?

Mana tau nanti korang berminat nak dapatkan bantuan aku dan team aku untuk kembangkan bisnes dan buat lagi banyak untung.

Aku anggap ni sebagai perkenalan yang menguntungkan – aku kenalkan diri kat korang…dan korang pun dapat kenal cara baru tengok AI dan copywriting.

Dengan harga RM469, memang murah gila kalau fikirkan berapa banyak keuntungan yang strategi Pre-Prompting ni boleh bawa untuk bisnes korang sepanjang tahun ni, dan ingat:

Sales konsisten setiap bulan…

Dari sales page baru atau yang dah ada…tanpa perlu buang masa berjam-jam tulis copywriting sendiri.

Guna untuk tulis lead baru untuk surat yang dah ada…atau surat baru untuk offer yang sendu tu…atau lancarkan produk baru sampai meletop-letop.

Ingat lagi apa aku cakap mula-mula tadi?

CUMA SATU sales letter yang power boleh buat duit beribu, malah berjuta ringgit.

Kenapa tak cuba cara paling mudah dan pantas untuk hasilkan sales letter yang power tu?

Jadi, order training ChatLetters aku hari ni juga. Korang akan dapat Buyer’s Roadmap dan formula Pre-Prompting…tambah 28 video training…semua sekali cuma RM469…dan…

Dijamin “Jualan Meletop atau Pulangkan Duit”!

Kau dapat lebih banyak sales dalam 30 hari, atau aku pulangkan balik RM469 korang.

Jadi, untung atau percuma je!

Tapi ingat, offer ni memang TERHAD.

Bila dah cukup target buyer aku…yang mungkin bila-bila masa je ni…harga akan naik ke harga asal yang sepatutnya.

Kalau nak dapat harga diskaun gempak ni, aku syorkan korang grab sekarang jugak!

Lagi satu kelebihan: korang boleh tingkatkan conversion dan hasil tanpa perlu keluar modal besar untuk trafik atau iklan baru…

…sebab sales funnel korang akan convert lebih power dan maksimumkan nilai setiap pengunjung.

Dan yang paling penting, korang boleh jimat berpuluh-puluh jam kerja setiap bulan yang boleh digunakan untuk fokus kat benda lain yang lagi penting dalam bisnes korang sebab…

ChatGPT yang akan buat semua kerja susah tu untuk korang!

Sebab tu, dengan harga RM469 je, ChatLetters ni memang berbaloi gila kalau fikirkan berapa banyak sales dan pelanggan baru yang boleh korang dapat dari satu sales letter je…

…dari sales page baru atau yang dah sedia ada…

…tanpa perlu jadi copywriter pro atau upah orang lain.

Dan kalau korang memang copywriter pro pun? Benda ni akan buat kerja korang jadi lagi mudah dan pantas.

Korang akan jadi antara yang terawal guna ChatGPT dan AI untuk hasilkan sales copy yang memang POWER!

Tu lah yang kita semua nak kan?

Jadi, apa tunggu lagi? Klik butang kat bawah ni dan jom kita mula!

Kalau Tak Meletop, Kau Boleh Minta Balik Duit Kau!

Senang cerita: Kalau korang rasa ChatLetters ni tak membantu korang jimat masa dan buat duit, korang boleh minta balik duit korang. Cuba dulu 30 hari…tu je yang aku minta. Tengok sendiri perbezaan dalam hasil jualan korang. Rasai sendiri betapa banyak masa yang korang boleh jimat. Lepas tu, bagitau kami…dan kami akan uruskan semuanya tanpa banyak soal…memang gerenti!

Bila anda daftar, anda akan dapat akses ke semua modul di bawah dalam Private Classroom (Youtube Playlist):

Tidak sama sekali! A.I adalah alat, bukan pengganti kreativiti dan pemikiran strategik manusia.

Jangan risau! Saya akan tunjukkan betapa mudahnya menggunakan A.I, walaupun anda bukan pakar teknologi.

Anggaplah ia sebagai pelaburan yang akan pulangkan hasilnya berkali-kali ganda dalam peningkatan jualan. Lagi pun tak mahal sebenarnya.

A.I boleh dilatih dengan data yang luas dan boleh disesuaikan dengan gaya penulisan dan suara jenama anda. Anda juga boleh beri panduan dan maklum balas untuk pastikan ayat yang dihasilkan betul-betul kena dengan jenama anda.

A.I bukan untuk gantikan penulis iklan anda, tapi untuk bantu mereka bekerja lebih efisien. A.I boleh hasilkan draf awal, idea baru, dan cadangan ayat yang boleh digunakan sebagai asas untuk penulis iklan anda hasilkan karya yang lebih baik.

A.I kami direka untuk menghasilkan ayat yang unik dan asli. Dengan memasukkan maklumat tentang jenama dan sasaran pelanggan anda, A.I akan hasilkan ayat yang khusus untuk anda dan tak sama dengan pesaing anda.

A.I dilengkapi dengan keupayaan “machine learning” yang membolehkannya memahami keperluan perniagaan anda dari masa ke masa. Semakin banyak anda guna, semakin baik A.I dalam menghasilkan ayat yang sesuai dengan keperluan anda.