SJL 2022 Discount

Untuk Usahawan Internet Yang Dah Sebak & Penat Menangis Setiap Kali Tengok Jualan Kosong… Atau Lebih Dasyat… Terasa Diri Kerdil, Tak Layak & Masih Keliru:

Belajar“Secret Weapon”Saya Untuk Banjirkan Jualan Secara 100% Marketing Automation (No More PM & Whatsapp, Zero Sales Team) Duit Masuk Setiap Hari  Walaupun Anda Sedang Bercuti Di Eropah Minum Hot Coffee…

sehingga brand anda meletup & jualan melimpah ruah seperti gugurnya hujan lebat…

Nak Bina 1 “Marketing Campaign” Yang Mampu Buat Jualan Melimpah Ruah Seperti Gugurnya Hujan Yang Lebat? Baca Sampai Habis…

Ini semua cerita sebelum covid-19. Sekarang saya duduk rumah banyak minum kopi, tengok Netflix dan perhatikan jualan masuk setiap hari.

Salah satu campaign saya buat baru-baru ni, RM294K dalam masa 4 bulan. 100% full automation.

Sebelum itu saya nak anda tarik nafas panjang-panjang… dan gunakan segala imaginasi dan impian anda yang telah lama tersedak di dada.

Bayangkan perubahan hidup anda sekiranya bisnes & produk anda jadi topik hangat di kalangan prospek? Menjadi sebutan dan pujaan ramai.

Hidup anda akan jadi lebih indah… jauh lebih bahagia.

Setiap hari sales masuk. Customer baru berbondong-bondong & berebut untuk beli.

Anda pergi ke shopping mall, masuk kedai, dan beli apa sahaja isteri dan anak-anak inginkan. Mereka semua tersenyum lebar. Anda rasa bangga dapat buat family bahagia. Sedekah tak payah cerita, itu antara anda dan yang maha kaya.

Tapi nanti dulu… Ini baru permulaan… sebab anda bukan sahaja buat income “LIFE CHANGING”…

No…

Anda Akan Dapat Status & Kehormatan.

Apa Sahaja Yang Anda Cakap… Prospek Akan Tabik & Dengar!

Pesaing anda pelik tengok anda. Cuba tiru anda… tapi gagal. Di sebabkan bisnes ada bulletproof. Kebal.

Akhirnya anda rasa prospek bagi tumpuan dekat anda… suara anda jadi pujaan… dan brand anda naik mencanak tinggi sehingga media tempatan datang untuk interview.

Hakikat yang sebenar, hampir semua usahawan hari ini – mereka tidak akan dapat alami seperti apa yang anda baru baca di atas. Totally opposite.

Jauh berbeza.

Sedih… tapi itulah realiti.

Macam mana saya tahu?

Cuba anda perhatikan…

Berapa Ramai Usahawan Yang Pergi Ke Seminar & Workshop? Tapi Bila Keluar…Setahun Kemudian Masih Tak Jadi Apa!

Don’t get me wrong.

Saya bukan against seminar dan workshop.

Saya rasa bagus trainer dan mentor yang bertungkus lumus untuk ubah ramai usahawan di Malaysia… bagi saya sangat murni perjuangan mereka. Tak ramai yang berjaya sanggup mengajar.

Saya sendiri train ramai usahawan dari hingusan, sekarang dah masuk peringkat antarabangsa dengan jualan jutaan ringgit.

The problem is…

Kalau anda nak belajar marketing LEVEL yang sama dengan jerung dan paus di luar sana…

Anda perlu ingat mereka invest puluhan ribu ringgit (ada yang sampai ratusan ribu ringgit) untuk dapatkan coaching, mentoring dan ilmu.

Soalannya… anda ada duit untuk invest ilmu banyak tu?

I don’t think so.

Tak ramai yang berkemampuan… lagi-lagi kalau baru nak mula berniaga. Saya faham.

Sebenarnya Masih Ramai Lagi Usahawan Yang Masih Keliru Tentang Social Media & Sistem Jualan Automation!

Rasa susah gila nak buat duit? Saya boleh guarantee 99% apa yang anda buat adalah short term taktik, tiada stability, ikut trend yang bila-bila masa boleh lemas di dasar lautan yang dalam…

Naikkan Budget Marketing Tidak Akan Selesaikan Masalah Anda! Please stop.

Setiap tahun internet semakin membesar. Evolve.

Setiap hari, usahawan seperti anda akan mula bisnes online – guna strategi yang sama anda guna sekarang.

Dengan pesaing yang bertambah ramai, lagi lagi dah masuk tahun 2022… percaya cakap saya, nak mula berniaga di Internet tidak la sekacang dulu.

Jangan salah faham… saya bukan tak percaya dengan kebolehan anda. Saya yakin anda boleh berjaya. Semua orang boleh berjaya jika ada kemahuan, rajin usaha, dan sentiasa semangat.

Anda boleh bina brand anda dari zero sehingga 1 Malaysia kenal. Anda boleh tambah personal income anda ke tahap segala hutang langsai… beli aset, properti dan invest bisnes sana sini.

Anda boleh dapatkan customer setiap hari sepanjang tahun… untuk bertahun-tahun lama.

Tapi hanya sekiranya anda bijak untuk dengar, belajar dan bertindak dengan apa yang saya nak kongsikan dalam online training ini. Tapi sebelum tu…

Betul Ke Ini Masalah Anda Sekarang?

  • Masih mengharapkan marketing funnel semata-mata? Dulu memang tak di nafikan siapa yang ada funnel boleh dominate market. Sekarang marketing funnel dah old school. Semua usahawan internet yang bijak faham tentang pentingnya funnel dalam bisnes. Anda tak perlukan funnel untuk 10X ganda jualan. Anda perlukan campaign marketing yang mampu tarik prospek dan tukar jadi customer setiap hari secara konsisten.
  • Guna Facebook Ads tapi tak ada sales? Kesilapan besar peniaga internet di Malaysia ingat dengan Facebook Ads sahaja boleh datangkan sales. Sebenarnya ada lagi 100 usahawan yang sama, jual produk yang sama, guna Facebook Ads, tapi dengan budget 100X lagi besar dari anda? Anda mesti lebih bijak guna advertising… ada cara dia.
  • Marketing dah superb? Tapi masih belum ada sistem jualan yang proven? Sekiranya anda masih guna Whatsapp untuk close sales… yakin lah bahawa anda sebenarnya ketinggalan zaman. Cara untuk close sales zaman sekarang bukannya close sales… tapi lebih kepada branding dan bonding dengan prospek. Jualan sepatutnya datang dengan sendiri.
  • Followup anda buat prospek cabut lari?List ada. Database ramai. Tapi bila followup blue tick bunyi cengkerik tengah malam? Followup anda mungkin berbentuk menjual semata-mata. Sebab itu prospek benci. Cara yang sebenar adalah followup untuk erat kan lagi silaturahim, jaga hubungan, bagi manfaat dan baru buat offer.

DISCLAIMER: Saya bukan sifu. Saya tak train ribuan peserta atas stage dalam dewan yang gah. Saya hanya mengajar secara online dan kepada sales team saya sendiri. Juga beberapa client yang sekarang jualan mencecah jutaan.

Saya tak janji pun yang anda akan dapat result. Saya sendiri dah terjebak dalam bisnes online hampir 10 tahun. Saya berkali kali gagal. Saya practise. Saya bangun balik… baru saya berani mengajar.

Majoriti usahawan yang hadir ke seminar marketing, beli online training, ebook, atau apa sahaja bentuk education… tak dapat result pun.

Kejayaan setiap individu bergantung pada usaha yang konsisten, kesungguhan, semangat yang padu, dan tindakkan gergasi malapetaka… (saya dah sebut berkali-kali rahsia kejayaan dalam page ni)

Sekiranya anda tidak setuju… sila jangan enroll training ini.

With that said…

Memperkenalkan:

Sekolah Jualan Lebat 3.0

(LATEST UPDATE 2021)

SJL adalah online training tentang marketing, sales & advertising. Berbeza dengan training-training yang lain, asas Sekolah Jualan Lebat adalah “tukar advertising (iklan berbayar)” pada customer secara praktikal dan teori.

No fluff. No filter. Hanya straight forward training yang boleh ubah marketing anda. Saya akan tunjuk apa yang anda perlu buat, bagaimana nak buat, dan kenapa anda perlu buat.

Oh ya… dan anda boleh belajar bila-bila masa anda nak. Kat rumah. Kat ofis. Sebelum tidur. Tak perlu hadir ke seminar atau tunggu saya bersiap untuk zoom meeting. Anda boleh terus belajar sekarang… hari ini!

  1. 1Idea Bisnes PowerCara untuk cari idea bisnes yang unik, cool dan “rare”. Jadi satu-satunya provider untuk selesaikan masalah prospek sedia ada. Orang lain tak boleh kacau!
  2. 2Database Expansion 2.0Semua orang tahu database adalah nadi dalam bisnes internet. Tanpa database untuk follow up… conversion jualan anda rendah. Saya akan tunjuk anda bagaimana nak bina 1000 database prospek yang ghairah dan rakus untuk beli kurang 7 hari!
  3. 3Lead Magnet 2.0Cara untuk dapatkan lead yang berkualiti dalam masa yang sama position diri anda sebagai pakar dalam market. Lead anda bukan sahaja lead cap ayam tapi “golden lead” yang akan jadi aset bisnes untuk bertahun lama.
  4. 4Hybrid AdsSaya akan ajar anda satu iklan Facebook & Instagram… bila prospek klik… prospek terus masuk dalam email dan messenger in one shot! Sangat powerful!
  5. 5Brand Booster CampaignNak naikkan brand supaya di kenali sebagai brand yang awesome? Dalam training ini anda akan belajar bagaimana saya susun campaign iklan di social media supaya prospek boleh cepat kenal, suka dan percaya… dalam masa yang sama buat sales!
  6. 64 Days Cash MachineDah ada database dan lead? Rugi la kalau tak followup. Saya akan tunjuk anda cara followup prospek untuk kerah duit sebanyak yang mungkin dalam masa 4 hari tanpa mendesak atau terhegeh-hegeh.
  7. 730 Days Battle PlanBagaimana nak keluarkan content di Social Media selama 30 hari dengan hanya kerja kurang 3 jam! Content jenis apa yang boleh naikkan brand. Apa nak cakap. Bila nak post. Semuanya saya akan ajar dalam modul ini.
  8. 8Expert Marketing FunnelPernah cuba buat marketing funnel? Tak reti buat website? Dalam training ini saya akan tunjuk cara buat marketing funnel dengan cost yang murah dan teknikal yang mudah… sesiapa sahaja boleh mula sekarang!
  9. 9Rahsia RetargetingMesti pernah tengok iklan berkali-kali kan? Asyik-asyik muka dia je? Anda akan belajar bagaimana nak setup campaign retargeting. Jenis iklan apa yang convert. Cara tanam pixel. Copywriting apa yang proven. Berapa budget sehari. Supaya campaign anda betul betul optimize untuk buat jualan.
  10. 10Advance Copywriting ScriptDalam modul ini saya akan ajar anda 12 psychological switch yang boleh tanam sifat keinginan prospek membuak-buak.
  11. 11Angle Anda akan belajar 15 angle & approach untuk jual produk yang sama…
  12. 12Golden Ads Strategy

    Saya akan tunjuk anda seni buat iklan supaya tak cepat basi, sentiasa bagi leads dan customer dengan konsisten kekal lama, dan boleh scale cepat!

  13. 13Strategi RM10 Sehari

    Siapa cakap dengan RM10 sehari anda tak boleh buat jualan banyak? Ye, RM10 sehari, jualan 6 angka. Saya tunjuk cara dan bagaimana nak setup.

  14. 14Market SegmentationBisnes automation boleh jadi luar kawalan bila anda boleh tukar cold prospek jadi customer guna iklan… Ini rahsianya untuk naikkan CPL dan EPC anda.
  15. 15Automation Expander

    Jangan salah faham, bunyi macam complex, tapi dalam modul ini saya akan tunjuk anda cara nak automate bisnes anda ke tahap (duduk diam diam duit masuk)

  16. 16Scale & Level UpRahsia bagaimana nak scale campaign anda untuk spend minimum RM200 sehari dan buat untung. Minimum. (Sepatutnya habis modul ini anda dah boleh spend minimum RM10K sebulan dengan advertising)
  17. 17Youtube AdsTak guna Youtube? Anda gila! Youtube adalah platform untuk anda buat iklan dan tarik leads dengan murah! Sekarang ni masih 3X ganda lebih murah berbanding Facebook & Instagram… sebab pesaing anda masih tak tahu. Gunakan advantage ini sekarang!
  18. 18Teknik Testimoni Meletup Bagaimana nak guna Messenger Ads untuk conversion jualan yang tinggi guna teknik testimoni. Teknik ini saya guna dalam bisnes dan jualan masuk banjir. Saya akan tunjuk cara setup proses step by step.
  19. 19 SJL Advertising Case StudyTengok sendiri live depan mata saya setup advertising campaign untuk promote SJL. This is priceless sebab anda tengok sendiri iklan apa saya guna, siapa saya target, cara setup pixle dan buat retargeting. Complete walkthrough.

  • Sekolah Headshot Prospek (Value RM397) Dari “AHA” Ke “PERGH BIAR BETUL”… Saya Akan Ajar Anda Taktik & Strategi Headshot 1000 Prospek Tepat Hingga Ke Lubang Cacing… supaya anda tidak perlu lagi bersusah payah menjual kepada happy customer.
  • Email Superstar (Value RM397)Bagaimana Nak Kumpul Database Yang Ghairah, Agresif & Tak Sabar Nak Beli… supaya jualan dan customer anda akan terus meningkat, kekal, konsisten, secara automated!
  • Facebook Ads Black File (Value RM100)Anda akan tengok campaign Facebook Ads RM181,000 secara in depth, detail dan secara tersusun!
  • BIG IDEA (Value RM100)Cara cari bisnes idea, USP, dan keunikan bisnes lain dari yang lain (rare) untuk buat prospek jatuh cinta pandang pertama.
  • 12 Psychological Switch (Value RM100)Dalam modul ini saya akan ajar anda “12 psychological switch” yang boleh buat tanam sifat keinginan prospek membuak-buak.
  • 15 Angles (Value RM100)15 cara untuk untuk jual produk yang sama, tanpa nampak mendesak & bosan… secara halus, sinis dan efektif!

Apa Yang Ramai Usahawan Cakap:

“Saya berjaya kumpul customer sebanyak 1220, sebelum ni 150 je.  Kenaikkan tahap berganda-ganda! Sebulan RM40k!

~Fakhri

“Lepas apply ilmu SJL, ini lah hasilnya… total jualan RM52,030.00 sebulan! Saya dah beli banyak panduan tapi tak ada yang selengkap ini”

~Emynur Shafekh

“Dia tahu apa yang dia buat. Dia tahu apa yang dia ajar.”

~Tawfiq Rahmat

“Selepas saya join kelas Hazli Khalim, saya berjaya buat 6 figure dalam masa setahun!

~Zalie

“Sekarang income naik dari 5K ke 15K dalam masa sebulan!

~Syazwan

“Baru implement 30%-40% sekarang jualan dah RM7000 tak sampai 2 minggu!

~Wazi

“Kami berjaya mencapai sales sebanyak RM947,074.30″

~Amar Musleh

“Client saya kontraktor rumah dalam 27 hari dapat close 13 sales (1 sales nilai RM200,000!)”

~Haziq Azhari

“Dapat gambar yang sangat jelas dan banyak membantu bisnes sumbangan NGO saya!”

~Johan Muhammad

“Belum pernah saya dengar teknik marketing sebegini punya dasyat!”

~Saiful Hakim

Beliau sudah dedahkan RAHSIA besar pembinaan rangka marketing yang cukup awesome! Sangat detail dan sangat membantu! Dia ajar teknik FB Ads sampai ke tahap advance! Cair habis… macam dapat harta karun!

Mohd Safrul

Crystal clear bagaimana untuk placing premium product kepada target audience di social media!

Aqilah Mahdi

Class Hazli Khalim adalah paling SUPERB & MANTAP dengan yuran yang berbaloi. Tiada sebarang HIDDEN. Banyak ilmu-ilmu baru dan advance retargeting dan tanam pixel! Surely korang tak menyesal & sangat-sangat puas hati! 

Faris Fazilan

Ianya full dari A-Z. Bermula dari bagaimana nak dapatkan traffic, mencari dan membina leads, membina hubungan dan kepercayaan customer hingga ke close dea! Ayat paling mudah… complete internet marketing course!

Isyran Zamri

Saya dah build website saya sendiri! Bayangkan seorang newbie yang hanya tahu update post di Facebook seperti saya ni, sekelip mata dah boleh ada website dan terus jalankan online marketing ni. From ZERO to HERO!

Asyiqin

Saya rasa cikgu boleh jual kelas ni ribu-ribu sorang sebab knowledge dia memang superb! Saya belum lagi jadi superstar dalam market, tapi customer dah mula mengenali saya!

Khairul Hakimin

Letupkan jualan dari zero to hero. Sebelum ni nak dapat banyak klik cost sangat tinggi tapi teknik ini sangat membantu. Cost pun jimat, kerja lebih mudah bila traffic masuk berdesup-desup. Lengkap untuk newbie macam saya. Just follow dan take action.

Hafiz Ahmad

Terus terang saya belum jumpa mana-mana lagi sifu seperti Hazli Khalim yang begitu terperinci memberikan ilmu SENI PERANG BISNES ONLINE secara jarak jauh yang begitu jelas seolah-olah dia ada di hadapan kita!

Azlina Suleiman

When I first join the group, I was hoping to gain some basic knowledge on facebook marketing, before I really invest in FB ads in my business. But when I met Bro Hazli Khalim, he is what i call “Game Changer!”

James Wong

Alhamdulillah setakat ni konsisten buat RM10K-RM17K sebulan.

Ahmad Zalie

Dari kumpul database, prospek bagi perhatian, marketing automation, jualan pasif, banyak gila yang saya belajar! Sekarang alhamdulillah saya bantu wife saya dapat appointment setiap hari FULL!

Saiful Hakim

Saya dah belajar dengan Hazli Khalim ni dah lama. Memang macam-macam saya belajar. Dari buat marketing. Sales. Sekarang best dapat follow dia pergi holiday oversea sama-sama!

Leeza Alias

Hazli Khalim

Sekolah Jualan Lebat

Siapa Hazli Khalim?

Suami dan ayah. Umur 36 tahun. Tak berapa kacak. Tak juga tak handsome. Mungkin sedang-sedang.

Pernah masuk 5 college dan universiti. Satu pun tak habis. Graduate SPM. Bukan doktor dan juga YB. 

Berniaga di Internet semenjak tahun 2011 lagi. Suka melancong setiap tahun. Buat duit sambil mencari ilmu.

Bertanggungjawab sepenuhnya atas marketing campaign cap ayam atau jualan melimpah ruah seperti gugurnya hujan lebat.

I’m all about lifestyle business. Please don’t follow me if you don’t like freedom.

Langkah Yang Seterusnya…

Fee enrollment Sekolah Jualan Lebat 3.0 adalah RM150. Anda akan terus dapat training on the spot selepas buat bayaran. Semua video dalam private Facebook group khas untuk student.

Kenapa RM150 je? Sebab saya nak anda tak kira siapa sahaja berpeluang untuk mula bisnes online dengan cara dan method yang betul.

Pertama: Anda boleh exit page ini dan sambung buat apa yang anda buat sebelum ni.

Kedua: Anda boleh join mana-mana seminar marketing secara percuma atau berbayar kemudian bersedia untuk di UP-SELL RM1000 ke RM5000 workshop atau program untuk belajar benda yang sama (atau lebih kurang) dari apa yang saya ajar dalam training Sekolah Jualan Lebat.

Ketiga: Anda boleh enroll Sekolah Jualan Lebat dan belajar sistem marketing yang “powerful” untuk tukar prospek kepada customer berkali-kali sepanjang tahun.

Tapi biar saya straight forward.

Kalau anda nak letupkan bisnes, banjirkan jualan, naikkan brand, anda ada 1 pilihan sahaja.

Sama ada anda nak membazir masa cari jalan sendiri atau biar saya tunjuk anda jalan yang benar.

Bila anda daftar, check email anda untuk link access ke private Facebook group. Ramai usahawan berjaya sedang menanti anda.

Soalan?

Apa yang saya akan dapat?

Selepas anda daftar, anda akan terus dapat access ke private Facebook Group untuk student. Semua training dalam bentuk video high definition.

Perlu ke saya bayar apa-apa lagi lepas ni?

Anda perlu invest untuk marketing. Contoh Facebook Ads, domain, hosting, email autoresponde dan chatbot. Saya akan recommend software apa yang saya sendiri guna.

Macam susah je, boleh ke saya berjaya?

Saya tak boleh janji. Anda mungkin tak buat duit satu sen pun. Segalanya terpulang pada usaha anda, semangat anda. Juga dengan izin-Nya.

Apa beza training ini dengan yang lain?

SJL adalah satu blueprint bisnes di mana anda boleh apply bertahun-tahun akan datang untuk buat income.

SJL ni sesuai ke untuk bisnes saya?

Boleh. SJL akan ajar anda bagaimana nak buat jualan secara 100% automation tak kira produk, servis, dan industri.

Ada refund ke?

Refund adalah tidak di benarkan sama sekali. Student-student saya yang lepas daftar dengan harga RM397. Dengan ilmu yang anda dapat dengan harga berjiwa rakyat, tiada refund dalam SJL 3.0

P/S: Tak baca satu pun kat atas? Ini offer saya:

Saya akan ajar anda complete strategy, trick, hacks, practical dan implementation blueprint Sekolah Jualan Lebat supaya anda boleh terus dapat jualan secepat yang mungkin.

Harga enrollment hanya RM150 sahaja (harga beli KFC dinner plate 10 set sebagai investment untuk buat jualan 6-7 angka)

Anda akan belajar secara video training dalam HD. Boleh tengok bila-bila masa anda nak. Berapa kali anda nak.

Enroll sekarang guna link di bawah. 

Ye! Saya nak enroll sekarang! Tolong jangan tinggalkan saya!

Disclaimer: Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program “get rich quick”. RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.

FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.