Pastikan speaker anda kuat... tutup Facebook, IG, Whatsapp & sila fokus 100%.

Jangan Buang Masa Lagi... Jom Saya Share Bagaimana Anda Boleh "COPY & PASTE" Campaign 6 Angka Saya Guna Paid Advertising!

Apa yang anda akan belajar dengan Strategi & Blueprint SJL:


(Modul 1) Bisnes Idea: supaya bisnes anda unik, cool dan satu-satunya provider untuk selesaikan masalah prospek sedia ada. Orang lain tak boleh kacau!


(Modul 2) Database Expansion 2.0: semua orang tahu database adalah nadi dalam bisnes internet. Tanpa database untuk follow up... conversion jualan anda rendah. Saya akan tunjuk anda bagaimana nak bina 1000 database prospek yang ghairah dan rakus untuk beli kurang 7 hari!


(Modul 3) Lead Magnet 2.0: cara untuk dapatkan lead yang berkualiti dalam masa yang sama position diri anda sebagai pakar dalam market. Lead anda bukan sahaja lead cap ayam tapi "golden lead" yang akan jadi aset bisnes untuk bertahun lama.


(Modul 4) Hybrid Ads: saya akan ajar anda satu iklan Facebook & Instagram... bila prospek klik... terus masuk dalam email dan messenger in one shot! Sangat powerful!


(Modul 5) Brand Booster Campaign: Nak naikkan brand supaya di kenali sebagai brand yang awesome? Dalam training ini anda akan belajar bagaimana saya susun campaign iklan di social media supaya prospek boleh cepat kenal, suka dan percaya... dalam masa yang sama buat sales!


(Modul 6) 4 Days Cash Machine: Dah ada database dan lead? Rugi la kalau tak followup. Saya akan tunjuk anda cara followup prospek untuk kerah duit sebanyak yang mungkin dalam masa 4 hari tanpa mendesak dan terhegeh-hegeh.


(Modul 7) 30 Days Battle Plan:  Bagaimana nak keluarkan content di Social Media selama 30 hari dengan hanya kerja kurang 3 jam! Content jenis apa yang boleh naikkan brand. Apa nak cakap. Bila nak post. Semuanya saya akan ajar dalam modul ini.


(Modul 8) Expert Marketing Funnel: Pernah cuba buat marketing funnel? Tak reti buat website? Dalam training ini saya akan tunjuk cara buat marketing funnel dengan cost yang murah dan teknikal yang mudah... sesiapa sahaja boleh mula sekarang!


(Modul 9) Rahsia Retargeting: Mesti pernah tengok iklan berkali-kali kan? Anda akan belajar bagaimana nak setup campaign retargeting. Jenis iklan apa yang convert. Tanam pixel. Copywriting apa yang proven. Berapa budget sehari... supaya campaign anda betul betul optimize untuk buat jualan.


(Modul 10) Advanced Copywriting Script:  Dalam modul ini saya akan ajar anda 12 psychological switch yang boleh buat tanam sifat keinginan prospek membuak-buak.


(Modul 11) Angle: Anda akan belajar 15 angle & approach untuk jual produk yang sama...


(Modul 12) Golden Ads Strategy: Saya akan tunjuk anda seni buat iklan supaya tak cepat basi, sentiasa bagi leads dan customer dengan konsisten kekal lama, dan boleh scale cepat!


(Modul 13) Strategy RM10:  Siapa cakap dengan RM10 sehari anda tak boleh buat jualan banyak? Ye, RM10 sehari, jualan 6 angka. Saya tunjuk cara dan bagaimana nak setup.


(Modul 14) Market Segmentation: Bisnes automation boleh jadi luar kawalan bila anda boleh tukar cold prospek jadi customer guna iklan... Ini rahsianya untuk naikkan CPL dan EPC anda.


(Modul 15) Automation Expander: Jangan salah faham, bunyi macam complex, tapi dalam modul ini saya akan tunjuk anda cara nak automate bisnes anda ke tahap (duduk diam diam duit masuk)


(Modul 16) Scale & Level Up:  Rahsia bagaimana nak scale campaign anda untuk spend minimum RM200 sehari dan buat untung. Minimum. (Sepatutnya habis modul ini anda dah boleh spend minimum RM10K sebulan dengan advertising)


(Bonus) Youtube Ads: Tak guna Youtube? Anda gila! Youtube adalah platform untuk anda buat iklan dan tarik leads dengan murah! Sekarang ni masih 3X ganda lebih murah berbanding Facebook & Instagram... sebab pesaing anda masih tak tahu. Gunakan advantage ini sekarang! 


(Bonus) Teknik Testimoni Meletup: Guna Messenger Ads & Manychat Untuk Buat Jualan Setiap Hari!

Bagaimana nak guna Messenger ads untuk conversion jualan yang tinggi.

Copywriting simple tapi boleh dapat jualan "on the spot".

Setup proses bagaimana saya sendiri guna teknik ini.


(Bonus) SJL Advertising Case Study: Tengok sendiri live depan mata bagaimana saya setup advertising campaign untuk promote SJL. This is priceless sebab anda tengok sendiri iklan apa saya guna, siapa saya target, cara setup pixel dan buat retargeting. Complete walkthrough!

© 2020 hazlikhalim.com | Sekolah Jualan Lebat | Hazli Advertising




Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.