Betul Ke Boleh Menjual Tanpa Menjual?
(Subconscious Selling)


Jom dalam video ni saya tunjuk boleh ke tak... kemudian anda judge sendiri.

play

Saya tahu ramai guru dan mahaguru kat Malaysia yang banyak kali sebut atau ajar teknik menjual tanpa menjual.


Tapi anda tahu ke apa istilah menjual tanpa menjual tu apa? Bagaimana dia function? Bagaimana nak close sales kalau tak jual kan?

Dalam video ni saya terangkan apa maksud sebenar menjual tanpa menjual (subconscious selling) supaya anda boleh guna strategi yang sama untuk banjirkan jualan anda!


Sebab salah satu recipe jualan saya dan ramai student saya adalah teknik subconscious selling. Sangat powerful bila anda konsisten dan fokus!


Nak belajar semua ni lebih dalam, padat dan mampat? Daftar SJL.

© 2020 hazlikhalim.com | Sekolah Jualan Lebat




Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way.