Thank You

Home     Blog     Youtube Channel

Terima Kasih. Anda baru sahaja buat satu keputusan yang paling bijak. Sila check email anda sekarang.

BONUS PERCUMA NILAI RM497 (Hadiah untuk semua subscriber baru)INTERNET MARKETING SNIPER – Sekolah Headshop Prospek

MODUL 1: TRAFFIC

Traffic adalah jantung bisnes anda. Tanpa traffic bisnes anda mati.

⇢ Dalam modul ini saya akan ajar anda cara terpantas tarik 1000 pelawat pertama dengan pantas dan cost yang rendah.

⇢ Cara design campaign Facebook Ads dengan efektif (CTR tinggi dan CPC rendah)… anda tak perlu modal yang tinggi pun!

⇢ Cara tracking Facebook Ads supaya anda tak perlu lagi rugi dengan iklan anda dan yang penting anda boleh scale campaign anda secara besar-besaran.

⇢ Teknik tapau pesaing anda dengan “command & conquer” reach iklan kepada ratusan ribu prospek… pesaing anda semua guna cara kuno.

MODUL 2: LEADS

Dah ada traffic? Bagaimana nak tukar traffic kepada leads?

⇢ Anda akan belajar blueprint sedut leads tanpa henti dari “3 penjuru” bisnes anda… (kunci kepada jantung bisnes)

Cara setup email auto responder, servis apa yang terbaik untuk bisnes anda dan bagaimana intergrate dengan blog anda.

Bribe atau lead magnet apa yang paling sesuai? (bukan ebook, sebab ebook dah terlalu banya dan orang dah muak)… silap langkah ni traffic anda akan benci anda dan tinggalkan anda.

Teknik 10X ganda lead yang lebih berkualiti dengan masukkan satu “quiz” untuk subsciber anda isi… conversion anda akan boost gila-gila dengan 1 add-on ini sahaja!

Teknik “break-even” lead anda dengan 1 page khas selepas traffic anda subscribe… bayangkan anda bina leads dengan percuma!

MODUL 3: RELATIONSHIP & TRUST

Semua orang tahu, prospek mesti suka, kenal dan percaya anda dulu baru mereka beli. Modul ini akan buat anda seperti artis dan rockstar.

⇢ Bagaimana nak establish rapport dengan teknik “hero positioning”… Ramai orang silap… Prospek bukan nak tengok anda jadi hero… Tapi bagaimana perjalanan anda jadi hero?

⇢ Penggunaan “value ladder” yang efektif, semakin hari semakin prospek suka dan percaya anda sehingga mereka keluarkan duit dan bayar anda (tak kisah produk apa pun yang anda jual).

⇢ Kenapa dengan hanya 1 video “tersembunyi” ini boleh jadikan prospek anda kepada follower tegar anda sampai mati.

MODUL 4: SET APPOINTMENT

I.M. Sniper “perfect” untuk anda yang jual produk atau servis harga RM1000 ke atas. Dan kita semua tahu untuk jual produk harga premium, tiada cara lebih efektif tapi secara 1 to 1.

⇢ Teknik phone call prospek dengan berkesan. Rahsia 6 ayat meleleh untuk pujuk prospek anda jumpa anda walaupun mereka duduk 100KM jauh dari anda!

⇢ Kenapa dengan 1 video presentation ini… anda sebenarnya dah lock appointment dan prospek sendiri tak sabar nak berjumpa dengan anda.

⇢ Teknik main ping-pong dengan prospek walaupun prospek anda degil dan berlagak… teknik ini akan buat prospek anda tunduk.

⇢ Kenapa prospek anda akan “letak phone call” bila anda tanya soalan busuk ini… (kesilapan terbesar newbie)

MODUL 5: DEMONSTRATION OF POWER

Dah dapat jumpa prospek? Macam mana nak close pula?

⇢ Mindset Brian Tracy (worldclass salesman) yang membuatkan prospek anda terpegun dan terpesona dengan setiap kata-kata manis.

⇢ Blueprint close prospek dari A ke Z… anda akan dapat real case study bagaimana saya close 8/10 prospek untuk jualan RM7000 ke atas setiap kali tanpa gagal!

Teknik “kungfu & silat” untuk membuka minda prospek anda beli dari anda walaupun prospek anda tak berduit (langkah ini kejam dan saya belum pernah berkongsi teknik ini dengan sesiapa pun kecuali group elite saya)

MODUL 6: CLOSE

Anda dah buktikan pada prospek anda bahawa anda boleh bantu mereka dengan cepat? Sekarang masanya untuk prospek anda bayar cash atau credit card!

“Straight line persuasion”… kenapa dengan 1 skill ini prospek anda dah close dari awal conversation lagi.

“Teknik bonus gempak”…. siapa tak suka bonus? Saya akan ajar anda bagaimana nak reka cipta bonus di mana prospek anda tak mungkin boleh reject!

“3 perkataan ajaib”… guna 3 perkataan ini… 8/10 prospek anda pasti close dan mereka happy kerana mereka beli dari anda!

MODUL 7: FOLLOWUP

Prospek beli… alhamdulillah. Anda sekarang lebih berduit dari semalam. Tapi apa tindakkan seterusnya bila prospek jadi customer?

Atau apa anda nak buat bila prospek tak close?

Teknik 7 hari followup guna email… saya akan bagi anda template email untuk anda copy paste dalam bisnes anda dan convert sekurang-kurangnya 1/4 prospek jadi customer anda!

⇢ Dah jumpa tapi tak beli? Teknik “followup hantu” ini pasti buat prospek anda tak tidur malam dan mereka sendiri yang akan call anda balik untuk beli produk atau servis anda!

⇢ 2 personal followup iaitu “Whatsapp dan SMS”… masukkan prospek anda dalam 2 followup ini, mereka pasti meleleh air liur.

MODUL 8: RINSE & REPEAT

Dalam modul terakhir ini… saya akan ajar anda bagaimana saya scale big bisnes saya dan buat jualan jutaan ringgit setahun.

⇢ Lead masuk? Sekarang tiba masanya untuk rancakkan permainan anda dan monopoli industri anda dengan sistem automation I.M Sniper.

Cara grow blog anda sampai 100,000 traffic dalam masa 6 bulan… bayangkang 100,000 orang datang ke kedai anda!

⇢ Rahsia “Get Big, Get Hungrier” ni saya charge lebih kurang RM4997… tapi untuk I.M. Sniper saya bagi anda percuma… ianya adalah rahsia bagaimana saya bina database 7000 facebook group members dan buat RM170,000 dalam masa 8 bulan!