Website Paling Berharga Di Internet Sepanjang Tahun 2020!

Apa sahaja yang anda jual, anda boleh jual "JAUH LEBIH" banyak dalam page ni...

"Dapatkan semua online training saya dalam satu pakej year end sale"

Masa untuk dapatkan year end sale ini tinggal lagi...

01
Hari
.
 
09
Jam
.
 
38
Minit
.
 
23
Saat

You missed out!

Saya tak tahu macam mana anda boleh sampai dekat page ni...

Mungkin anda datang dari Facebook, Youtube, email, messenger, atau dari kawan-kawan yang share dekat social media dan recommend. Mungkin juga nasib anda baik, search di Internet terjumpa page ni...

Tak kira macam mana anda sampai sini, anda sebenarnya datang dekat page yang paling berharga di Internet sepanjang tahun 2020.

Satu-satunya training course untuk anda letupkan bisnes, banjirkan jualan.

Pada tahun 2016, saya publish satu training course IM Sniper Sekolah Headshot Prospek. Harga RM397. Ramai yang enroll dan ramai yang jadi usahawan 7-8 angka setahun sekarang.

Tahun 2017, saya launch lagi satu flagship training Email Superstar. Harga RM397. Majoriti semuanya setuju training tu adalah training paling complete tentang email marketing & advanced coywriting di Malaysia.

Kemudian tahun 2019 & 2020...

Saya launch training terbaru yang saya namakan SJL, iaitu kombinasi marketing saya sendiri dalam bisnes sendiri.

Student saya dapat tengok "di belakang tabir" bagaimana saya buat jualan di Internet.

Lebih baik invest masa untuk belajar sebab anda akan lebih banyak jimat.

Ramai yang request untuk saya bantu marketing. Kebanyakkan nama-nama besar dalam industri.

Testimoni yang bertalu talu saya dapat semua cerita tentang jualan mereka naik berganda-ganda. Ada yang dari zero ke 5 angka sebulan kurang 7 hari. Ada yang dah hit 6 dan 7 angka setahun. Alhamdulillah... Ramai dah pun jadi jutawan senyap low profile.

Tapi bukan setakat tu, ada yang mesej saya personal bagi tahu training saya telah selamat kan mereka dari hutang yang bertimbun, selamatkan rumah tangga dan ada yang sampai selamatkan diri dari along!

Jadi saya pun mula fikir "kalau ilmu yang saya ajar boleh bantu ramai orang sampai tahap macam ni sekali... ia sepatutnya sampai ke tangan lebih ramai orang supaya semua orang boleh belajar..."

Oleh sebab itu...

Saya buat YEAR END SALE ini untuk semua orang yang terlepas training-training saya sebelum ini.

Semuanya dalam 1 pakej khas.

Sekarang anda boleh dapatkan ke semua training saya dengan harga RM397 sahaja. All in one.

Bila anda daftar ke YEAR END SALES ini anda akan dapat full access ke:

Sekolah Jualan Lebat 2.0 (Value RM397)

Belajar "Secret Weapon" Saya Untuk Banjirkan Jualan Secara 100% Marketing Automation (No More PM & Whatsapp, Zero Staff) Duit Masuk Setiap Hari Walaupun Anda Sedang Bercuti Di Eropah Minum Hot Coffee... sehingga brand anda meletup & jualan melimpah ruah seperti gugurnya hujan lebat...

Sekolah Headshot Prospek (Value RM397) 

Dari "AHA" Ke "PERGH BIAR BETUL"... Saya Akan Ajar Anda Taktik & Strategi Headshot 1000 Prospek Tepat Hingga Ke Lubang Cacing... supaya anda tidak perlu lagi bersusah payah menjual kepada happy customer.

Email Superstar (Value RM397)

Bagaimana Nak Kumpul Database Yang Ghairah, Agresif & Tak Sabar Nak Beli... supaya jualan dan customer anda akan terus meningkat, kekal, konsisten, secara automated!

Langkah seterusnya adalah untuk daftar sekarang dan jangan lepaskan lagi peluang ini.

Klik grab year end sales di bawah sekarang... 

Selepas anda daftar anda akan dapat access ke semua training Sekolah Jualan Lebat, Sekolah Headshot Prospek dan Email Superstar.

Tapi nanti dulu... Anda juga akan dapat bonus-bonus ini.

BONUS 1: Facebook Ads Black File

Anda akan tengok campaign Facebook Ads RM181,000 secara in depth, detail dan secara tersusun!

BONUS 2. BIG IDEA

Cara cari bisnes idea, USP, dan keunikan bisnes lain dari yang lain (rare) untuk buat prospek jatuh cinta pandang pertama.

BONUS 3. 12 Psychological Switch

Dalam modul ini saya akan ajar anda "12 psychological switch" yang boleh buat tanam sifat keinginan prospek membuak-buak.

BONUS 4. 15 Angles

15 cara untuk untuk jual produk yang sama, tanpa nampak mendesak & bosan... secara halus, sinis dan efektif!

Dah dengar apa student-student saya cakap?

"Tak payah open untuk ramai orang enroll, saya takut nanti ramai orang jadi hebat-hebat!
~Ridhauddin Hariz

"Saya berjaya kumpul customer sebanyak 1220, sebelum ni 150 je.  Kenaikkan tahap berganda-ganda! Sebulan RM40k!"
~Fakhri

"Kami berjaya mencapai sales sebanyak RM947,074.30"
~Amar Musleh

"Baru implement 30%-40% sekarang jualan dah RM7000 tak sampai 2 minggu!
~Wazi

"Lepas apply ilmu SJL, ini lah hasilnya... total jualan RM52,030.00 sebulan! Saya dah beli banyak panduan tapi tak ada yang selengkap ini"
~Emynur Shafekh

"Dia tahu apa yang dia buat. Dia tahu apa yang dia ajar."
~Tawfiq Rahmat

"Client saya kontraktor rumah dalam 27 hari dapat close 13 sales (1 sales nilai RM200,000!)"
~Haziq Azhari

"Selepas saya join kelas Hazli Khalim, saya berjaya buat 6 figure dalam masa setahun!"
~Zalie

"Dapat gambar yang sangat jelas dan banyak membantu bisnes sumbangan NGO saya!"
~Johan Muhammad

"Sekarang income naik dari 5K ke 15K dalam masa sebulan!"
~Syazwan

"Belum pernah saya dengar teknik marketing sebegini punya dasyat!"
~Saiful Hakim

Kenapa saya buat offer ni?

Anda ada pilihan sama ada nak invest dalam training ini atau tutup page ni dan sambung balik buat apa yang anda buat. Sambung browse FB, IG, YT, Google dan layan story kawan-kawan. Pilihan anda.

Tapi biar saya straight forward.

Kalau anda nak letupkan bisnes, banjirkan jualan, naikkan brand, anda ada 2 pilihan...

Sama ada anda nak membazir masa cari jalan sendiri atau biar saya tunjuk anda jalan yang benar.

Kata-kata akhir...

Apa yang kita akan lalu bersama adalah satu journey yang boleh transform anda, bisnes anda, lifestyle anda. But of course ia tetap perlu usaha dan kerja keras.

Kalau anda sanggup belajar, sanggup untuk di-ajar...

Enroll Year End Sales ini sekarang dan dapatkan semua training training saya dalam 1 pakej.

P/S: Offer ini khas untuk year end sale sahaja. Setahun hanya sekali. Habis sahaja masa untuk offer ini, anda terpaksa tunggu lagi setahun. Itu pun kalau saya buat lagi. Jangan lepas kan peluang ini.

P/S/S: Saya dah berada dalam industri ni semenjak 2010. Saya dah cuba macam-macam, test macam-macam, dan semua yang saya belajar sepanjang 1 abad ini saya dah curahkan semuanya dalam pakej year end sale ini. Sekiranya anda nak buat lebih banyak sales di Internet... This is it.

Copyright 2020. Hazli Advertising

Disclaimer: Tolong jangan buat lawak. Sekolah Jualan Lebat sangat deadly dan lethal. Cuma ini bukan program "get rich quick". RESULT is not typical. Anda mungkin dapat result. Anda mungkin tak dapat result langsung. Semuanya bergantung pada kerajinan dan semangat anda. This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site  is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.